Serier | Nyheder

5 rigtig gode grunde til at se After Life på Netflix

AfChristian Achton Friis
5. juni 2020
Foto: After Life/Ray Burmiston

Del artikel

After LifeNetflixAfter Life

1. Ricky Gervais


After Life

I serieverdenen begyndte han med The Office for snart 20 år siden. Herefter fulgte den forrygende Extras, dernæst Life’s Too Short og Derek. Som både forfatter, skuespiller og ind imellem instruktør sætter han sig hårdt på produktionerne, der dermed bliver umiskendeligt Ricky Gervais.

Han har ramt sin egen stil, der forfines og nærmest bliver sin egen genre i After Life. Som i de tidligere serier kredses der om en lille mands problemer med at blive skubbet rundt, udnyttet og misforstået. Den lille mand skyder så tilbage med humor og livsvilje.

2. Alvoren


After Life

LÆS OGSÅ: Anmeldelsen af Hunters

Religion, samfund, vaner og tankeløshed får med grovfilen. Og fordi serien handler om død og tab er den aktuel for alle; alle kan hente noget her. Du kniber en tåre, du får lyst til at ringe til dine forældre og kramme dine nærmeste hårdt og længe.

3. Humoren


After Life

Det er virkelig, virkelig godt og velovervejet skrevet. Dine tårer i øjnene, tørres væk med et latterbrøl.

4. Persongalleriet


After Life

Det er egentlig imponerende, hvor lidt kant der er i denne series produktion. Pointerne lægges behageligt ind via et cast, der er umærkeligt charmerende.

5. Den rolige produktion


Netflix

LÆS OGSÅ: Nye serier på Netflix i juni

After Life er helt sin egen. Du har med sikkerhed ikke set noget lignende før. Den larmer og støjer ikke. Den er kraftfuld på en stilfærdig måde og netop derfor en stor oplevelse.

Fakta om After Life


Titel:
Manus, instruktion:
Medvirkende:
Antal episoder:
Dansk premieredato:
Streamingtjeneste:Netflix

Del artikel

Læs mere omNetflix

Andre Serier | Nyheder

Mest læste