Serier | Nyheder

5 serier, jeg glæder mig til på Netflix i januar

AfFreja Hertz Tefcke
2. januar 2020
Foto: Ares/Pim Hendriksen/Netflix

Del artikel

Et nyt år, et helt nyt årti og en pokkers masse nye serier! Netflix pumper serier ud i januar, og her er de 5 serier, jeg glæder mig allermest til.

Medical Police


Premiere: 10. januar

To amerikanske læger opdager en dødelig virus, der spreder sig i Brasilien, og bliver rekrutteret som statsagenter i en kamp imod tiden for at finde en kur mod virussen – og samtidigt forsøge at afdække en mørk, stor konspiration.

Alt i alt lyder det til at blive en spændingsserie af en anden verden, og at vi bliver mødt med masser af plottwists – og hvis der er noget, jeg elsker, så er det plottwists og hemmelige statskonspirationer!

Sex Education (sæson 2)


Premiere: 17. januar

Sex Education er tilbage!

Jeg glæder mig til et gensyn med Otis, den socialt akavede teenager, der bor sammen med (og er blevet halv-traumatiseret af) sin mor, der arbejder som sexolog – og vi følger, hvordan den sex-klinik, han satte op med sin veninde, Maeve, fungerer.

Vi følger også Otis, der forsøger at håndtere og mestre sin nyligt fundne sex-lyst, hormoner og forholdet med sin kæreste, mens han forsøger at redde sit venskab med Maeve og navigere hjemmelivet med en meget pågående mor.

Alt i alt lyder det til at blive en lige så akavet, dyb og fantastisk sæson som den første, og jeg kan ikke vente!

LÆS OGSÅ: Anmeldelsen af Sex Education

Ares


Premiere: 17. januar

Efter hendes veninde kommer ud for et bizart uheld, opdager pigen Rosa, at den hemmelige skoleklub, som hun og hendes veninde lige har meldt sig ind i, er bygget på dæmoniske hemmeligheder fra hollandsk historie.

Jeg glæder mig afsindigt meget til at se denne serie, mest fordi det er baseret på historie, legender og myter, og er fyldt med gys og samtidigt er en serie, der kommer fra Holland – det bliver spændende at se, hvor serien fører hen.

Omniscient


Premiere: 29. januar

I en fremtid, hvor alle og alt er overvåget 24/7 af droner, finder en kvinde ud af, at der er begået et mord, der ikke er blevet opdaget af overvågningssystemet – og dykker ned i, hvorfor dronerne har misset mordet.

Vi ved ikke meget mere om serien, men den lyder sindssygt spændende i en kombination af Minority Report og en vild omgang thriller!

Dracula


Premiere: Ikke opgivet

Selvom der ikke er en præcis premieredato, så går jeg og klapper i mine små, fede hænder for at se denne serie!

Claes Bang har hovedrollen i serien om Dracula, der er inspireret af den originale fortælling af Bram Stoker. Serien er skabt af de samme, der stod bag Sherlock, og ser ud til at blive en spændende gyser-thriller fyldt med blod!

Andre serier, der er værd at nævne:

Anne with an E, finalesæson: 3. januar

The Chilling adventures of Sabrina, sæson 3: 24. januar

Ragnarok: 31. januar

Bojack Horseman, sæson 6 (del B): 31. januar

LÆS OGSÅ: Anmeldelsen af The Crown sæson 3

Del artikel

Andre Serier | Nyheder

Mest læste