Serier | Nyheder

8. afsnit af 'Badehotellet': Kan Molly redde den synkende skude?

Af
Signe Bjørg Granberg
22. april 2024
Bodil Jørgensen som Molly er en af de mest populære karakterer i 'Badehotellet', og i det seneste afsnit trådte hun igen i karakter
Bodil Jørgensen som Molly er en af de mest populære karakterer i 'Badehotellet', og i det seneste afsnit trådte hun igen i karakter / Foto: Mike Kollöffel / TV 2

Del artikel

Med kun en enkel episode tilbage af seerfavoritten 'Badehotellet' gør vi status over den seneste episode og giver et bud på, hvordan serien slutter i næste uge.

Obs! Spoilers for 8. afsnit af Badehotellet, så læs kun videre, hvis du allerede har set afsnittet.

Med afslutningen på det seneste af Badehotellet står det mere end nogensinde klart, at et farvel til den folkekære serie er lige rundt om hjørnet.

Hele 8. afsnit emmer af opbrud og frustration over den situation, Hr. og Fru Serup har skabt. For hvis vi syntes, det var slemt i sidste afsnit, at hotellet skulle laves om, gik Fru Serup lige skridtet længere i dette afsnit og fastslog, at hotellet simpelthen skulle rives ned. Gisp!

https://imgix.vielskerserier.dk/2024-04-15/dsc5077.jpg
Med undertitlen 'Small Changes' er Fru Serup gået i krig med at lave hotellet om - stik imod mandens løfter til gæsterne i 'Badehotellet'
Foto: Mike Kollöffel /TV 2

Naturligvis skabte det stor bestyrtelse hos hotellets gæster og personale. For så er det jo ikke blot et farvel til, hvordan tingene plejer at være, men et endegyldigt farvel – til det hele.

Men som en slags frelsende engel, stået direkte ud af sygesengen, trådte Molly dog i karakter og talte direkte til Hr. Serups hjerte om hotellets historie og dets betydning for flere generationer.

Hvis ikke det kan få Hr. Serup på andre tanker, så ved vi virkelig ikke. I hvert fald lægger det, sammen med Fie og Mortens beslutning om at flytte hjem, op til et ejerskifte i sidste øjeblik.

Vi satser stadig på, at det hele ender med en fejring af Fru Fjeldsø med både nuværende og tidligere gæster af hotellet, og naturligvis også med en genforening nede i Tyskland, hvor Uwe slutter fred med faderen, og han, Amanda og Frida lever lykkeligt til deres dages ende.

Desuden skal der da ikke herske nogen tvivl om, at vi også gerne så, at Hr. Auerland kom op af stolen og ud i solskinnet hånd i hånd med Otilia.

Og nå ja, så må der da godt komme en spin-off-serie, hvor Hr. og Fru Madsen og Weyse-parret får bygget deres sommerhuse klos op af Hr. Ødegaard Andersen, der endelig har fået skovlen under Fru Frigh. Sikke med sjusser, der kunne blive drukket på de terrasser (med fuld havudsigt)!

Badehotellet kan ses på TV 2 Play, og det sidste afsnit kommer søndag den 28. april kl. 20.00 på TV 2.

Vil du lytte til Vi Elsker Serier? Så lyt til vores podcast 'Det, vi elsker', hvor vi en gang om ugen dykker ned i de største nyheder fra kulturens verden. Du kan lytte til podcasten i appen Ally, i Apples podcast-app eller på Spotify:

Del artikel

Andre Serier | Nyheder