Serier | Nyheder

Aktuelle serier i december

AfLine Traberg
2. december 2019
Foto: Mellem os/TV2

Del artikel

December betyder for rigtig mange, at der skal jules til den helt store guldmedalje, også i fjernsynet, men december måned har også spændende ting at byde på, hvis man gerne vil skrue lidt ned for juleriet. Her får du et overblik over, hvad vi glæder os til at se af serier på de forskellige streamingtjenester i december.

TV2 Play


Tinka og Kongespillet


Premiere 1. december

Vi starter ud med det julede, fordi selvfølgelig skal vi se julekalender i december, og i år kan du på TV2 Play følge med i endnu en sæson af julekalenderen Tinka og Kongespillet.

I denne sæson flytter Tinka op til sin far på slottet, hvor hun skal udnævnes som arving til tronen. Men da Kong Storm ikke vender tilbage fra sin rejse, og Tinka endnu ikke er udnævnt som arving, begynder et magtspil om tronen.

Mellem os


Premiere 6. november

Mellem os er en dansk-norsk tv-serie, som følger to par, et dansk og et norsk, og deres forskellige udfordringer i dagligdagen.

Serien er varm og humoristisk med masser af kærlighed og sjove situationer. I de to danske hovedroller ses Lærke Winther og Johannes Nymark, mens det norske par spilles af Nicolai Cleve Broch og Agnes Kittelsen.

LÆS OGSÅ: Aktuelle serier på HBO Nordic

Viaplay


Det store eksperiment, sæson 3


Premiere d. 1. december

Viaplay kan der også jules, når 3. sæson af Det store eksperiment, den lærerige og underholdende julekalender med bl.a. Jacob Riising og Kurt Ravn på rollelisten.

Det store eksperiment er et eventyr, der handler om den onde, julehadende professor Primus, som denne gang har flyttet sin hemmelige planer ned under havets overflade. Jacob Riising og børnene Freja (Freja Larsen) og Sebastian (Sebastian Halberg Hansen) må ud på et spændende undersøisk eventyr for at redde julen og forhindre den vanvittige professor Primus i at skabe en miljøkatastrofe.

Okkuperet sæson 3


Premiere d. 5. december

Okkuperet er en politisk thrillerserie baseret på romanen af samme navn af Jo Nesbø.

Internationale forhold bliver sat på spidsen, da Norge stopper al olieproduktion af hensyn til klimaet, og Rusland efterfølgende besætter Norge for at overvåge de fælles interesser. EU lader besættelsen ske, men hvad sker der egentlig med et land, som er besat?

Mere på Viaplay i december:

Das Boot, premiere d. 5. december

The Orville, sæson 2, premiere d. 1. december

Brothers and Sisters, sæson 1-5, premiere d. 16. december

South Park, sæson 23, premiere d. 26. december

LÆS OGSÅ: Aktuelle serier på C More

Xee


Sunday, sæson 2


3. november

Søndag d. 15. december kan du se sæsonafslutningen på Sunday – en dansk serie om den kenyanske Sunday, spillet af komikeren Melvin Kakooza, som bliver hentet til Danmark for at spille fodbold, men som i virkeligheden er rigtig dårlig til fodbold.

Sunday har ikke kun svært ved fodbold. Der er også udfordringer forbundet med at være i et land og en kultur, man ikke kender, men Sunday er godmodig og altid positiv, og både første og anden sæson har opnået stor succes.

War of the Worlds


War of the Worlds

Nogle kan måske huske filmen fra 2005 med Tom Cruise, men serien er altså en nyfortolkning, og denne gang opfanger astronomer et signal fra rummet, som de mener er det endelige bevis for liv udenfor planeten Jorden, men ingen forstår signalet. Desværre viser signalet sig at være starten på en invasion, og i første sæson følger vi menneskets kamp for overlevelse.

Xee har sendt 1. sæson eksklusivt, og nu lakker 1. sæson mod enden.

Mere på Xee:

The Bold Type, sæson 3

Del artikel

Andre Serier | Nyheder