Serier | Nyheder

Aktuelle serier på C More i september

AfTenna Krupsdahl
29. august 2019
Aktuelle serier på C More i september
Foto: Peaky Blinders / C More

Del artikel

Sommersolen sender os snart ind i september måned og det samme gør streamingtjenesten C More med en række nye afsnit af spændende serier.

Tre af serierne skiller sig specielt ud og de har alle dansk premiere med nye sæsoner på C More i september. Serierne har vidt forskellige omdrejningspunkter og forgår i hvert sit årti, men det gør dem bestemt ikke mindre interessante, for de stærke karakterer som bærer hovedrollerne spilles til UG. Så lad aftensolen sænke sig og indtag din favoritplads i sofaen.

Line of Duty (sæson 3)

Premiere 1. september

Så er der igen mulighed for at se den prisbelønnede serie, som følger den britiske enhed AC-12, når de rydder op i den barske korruption inden for politiet. Stort set alle midler, som er til rådighed, bliver taget i brug. Barske beslutninger skal tages for at beskytte og dække over sine egne, og grænsen imellem rigtigt og forkert bliver udfordret gang på gang. Det bliver med masser af drama og konflikter og interne affære når indsatsstyrken i den antikorrupte afdeling sætter i gang, for at løfte sløret for korruption blandt politiets egne folk. For alt er ikke altid sort og hvidt - eller nemt at gennemskue for den sags skyld - når man samtidig skal være loyal og tro i tjenesten. Noget som de to politiagenter Steve Arnott og Kate Fleming må sande og de bliver udfordret på gang på gang.

De 2 første sæsoner af Line of Duty er allerede tilgængelige på C More.

Peaky Blinders (sæson 5)

Premiere 5. september

Nu er der ikke længe til. Og vi er mange herinde på Vi Elsker Serier som venter med stor spænding på, hvad den storslåede series kommende sæson må bringe os. Og har du kun hørt om Peaky Blinders, men er ikke blevet bekendt med dem endnu, så er chancen her med et brag af masser af drama, vold og intriger, når Tommy Shelby og resten af gangsterklanen igen kommer tilbage og giver os masser af rå underholdning, når hierarkiet ubarmhjertigt sætter sin dagsorden. Serien om en svunden tid som aldrig rigtig har fået lov til at vise arbejderklassens sande barske ansigt, ser nu igen dagens lys. Året er 1929 og Wall Street-børskrakket kommer til at sætte sine spor, hvilket ikke går stille for sig når nye brutale og skumle planer skal indvies i overlevelsens navn. Og vi tør godt love, at der bliver masser af spænding og drama, da folkene bag serien har udtalt sig, at det den bedste sæson de har lavet indtil nu.

C More har alle de 4 forrige sæsoner liggende på deres streamingstjenste, så der er rig mulighed for at lave et mini-marathon for at varme op til næste brag af Peaky Blinders.

Mr. Mercedes (sæson 3)

Premiere 11. september

Den makabre thrillerserie er tilbage igen. De to sidste sæsoner er det lykkedes Mr. Mercedes at holde os i fast neglebidende stilling, imens vi var vidne til en grum historie om den psykopatiske og utilregnelige Bradys måde at holde sig berømt og berygtet på. Alt imens den fallerende og pensionerede kriminalbetjent Hodges gjorde et stort forsøg på at finde frem til ondskaben bag. Og det kommer heller ikke til at blive mindre interessant i den kommende sæson 3. Trilogien om Bill Hodges fortsætter og han bliver denne gang indblandet i en ny efterforskning om en kompliceret mordsag på en kendt amerikansk forfatter. Penge, forsvundne manuskripter og mord står på menuen når mystik og total mangel på empati og sund fornuft igen fylder skærmen.

De første 2 spændende sæsoner af Mr. Mercedes-trilogien er ligeledes tilgængelig på C More.

Er man vild med masser af krimi og drama er her nogle ekstra serier hos streamingtjenesten som bestemt også er binge-værdige:

Condor (1 sæson)

Broen (4 sæsoner)

Tin Star (2 sæsoner)

Læs også: 10 ting du (måske) ikke vidste om Peaky Blinders

Del artikel

Andre Serier | Nyheder

Mest læste