Serier | Nyheder

Aktuelle serier på C More - sommeren 2019

AfJonas
29. juni 2019
(Foto: C More)

Del artikel

https://imgix.vielskerserier.dk/2019/06/sommerens-serier-paa-c-more.jpg
(Foto: C More)

Sommerstemningen er kommet til Danmark - og også til C More, der de seneste måneder har sprøjtet en række stærke titler ud til os serie-elskere. Dette ændrer sig ikke de næste måneder, og herunder kan du læse om de to store premierer på seriefronten hos C More i juli og august.

The Rook

Premiere 10. juli

Den 10. juli får serien The Rook premiere på C More. Serien har otte afsnit, og på premieredagen kan du se de to første episoder.

Streamingtjenesten skriver følgende om serien:

"Myfanwy Thomas vågner med hukommelsestab en aften i silende regn midt på gaden i London. Til sin skræk opdager hun, at hun er omgivet af døde mennesker, der alle bærer gummihandsker. Har nogen gjort det mod hende, eller er hun skyld i de andres død? Og hvorfor? (...) Myfanwy Thomas opdager, at hun er en højtstående embedsmand i Storbritanniens hemmelige tjeneste for personer med paranormale evner. Samtidig skal hun navigere rundt i agenturets farlige og komplekse verden for at afdække, hvem der slettede hendes hukommelse og hvorfor nogen vil hende til livs. Myfanwy finder også ud af, at hun besidder superkræfter, som måske kan hjælpe hende eller blive hendes endeligt."

Se trailer til The Rook her:

Grand Hotel

Premiere 13. august

Eva Longoria, som mange nok vil kende som Gabrielle Solis i Desperate Housewives, bringer med serien Grand Hotel godt nyt til streamingtjenesten C More i sensommeren. C More skriver følgende om serien:

Den karismatiske Santiago Mendoza ejer Grand Hotel på Miami Beach, mens hans glamourøse kone Gigi med sine børn nyder godt af familiens succes. Hotellets loyale stab giver et frisk bud på herskab og tjenestefolk konceptet. Rige og smukke mennesker nyder et liv i luksus – mens skandaler, en eskalerende gæld og farlige hemmeligheder gemmer sig under overfladen på et perfekt ydre.

Vi glæder os til at se, om Longorias evner som producerer rammer samme niveau som hendes skuespilevner.

Se trailer til Grand Hotel her:

Herunder kan du se en video, hvor C More præsenterer deres aktuelle serier i sommeren 2019:

Skulle ovenstående serier ikke stille din tørst for C More-indhold, kan du desuden se frem til en række stærke film på denne streamingtjeneste over sommeren:

LEGO-Filmen - 1. juli
IT - 12. juli
Iqbal og den indiske juvel - 21. juli
The House - 2. august
Mile 22 - 2. august
Transformers x 4 - 6. august

Læs også: Aktuelle serier på C More i juni

Læs også: To nye sommerserier kommer snart til C More

Del artikel

Andre Serier | Nyheder

Mest læste