Serier | Nyheder

Aktuelle serier på HBO Nordic i marts

AfJonas
25. februar 2019
Aktuelle serier på HBO Nordic i marts
(Foto: HBO Nordic)

Del artikel

HBO Nordic er en unik tjeneste på det nordiske streamingmarked og tilbyder de bedste nye serier fra HBO og andre kvalitetsudbydere som Showtime, AMC, FX, Hulu, BBC, Starz m.fl. 
https://imgix.vielskerserier.dk/2019/02/unnamed-7.jpg
(Foto: HBO Nordic)

De har et stort udvalg af serier, film og dokumentarer, samt masser af børneindhold fra Toonix. Se bl.a serier som: Game of Thrones, Twin Peaks, The Wire og Big Little Lies.

Vi har i følgende artikel set nærmere på streamingtjenestens nye indhold på seriefronten i marts måned:

Channel Zero: Butcher’s Block

Premiere 1. marts

Er du til gys og gru? I så fald er der ingen tvivl om, at du bør sidde klar foran skærmen 1. marts, når Channel Zero: Butcher’s Block bliver tilgængelig. Antologiserien Channel Zero er ultra populær, og sæsonen Butchers's Block - der handler om et mystisk nabolag, hvor folk forsvinder sporløst - lever bestemt op til niveauet.

The Case Against Adnan Syed

Premiere 11. marts

Hos Vi Elsker Serier er vi True Crime-fans udover det sædvanlige, og vi er derfor svært spændte på at se, hvad The Case against Adnan Syed bliver for en størrelse. Serien handler om den (surprise, surprise) virkelige historie om Adnan Syed, der dømmes for mordet på sin kæreste Hae Min Lee. Men har han virkelig slået hende ihjel? Serien bygger på Serial-podcasten, og hvis den bare bliver tilnærmelsesvis så god som The Jinx, der ligeledes er tilgængelig på HBO Nordic, så er vi tilfredsstillet.

Billions (sæson 4)

Premiere 18. marts

Endelig, endelig, ENDELIG er der nyt fra hitserien Billions.

HBO Nordic skriver følgende om 4. sæson i pressematerialet om serien:

"I fjerde sæson af Billions danner de to tidligere fjender Bobby "Axe" Axelrod (Damien Lewis) og Chuck Rhoades (Paul Giamatti) fælles front mod deres rivaler. De støttes og rådgives af Chucks kone, Wendy Rhoades (Maggie Siff), og sammen synes trekløveret frygtindgydende. Blandt de fjender, team Axelrod/Rhoades ønsker at få ned med nakken, er Grigor Andolov (John Malkovich), Taylor Mason (Asia Kate Dillon), Brian Connerty (Toby Leonard Moore) og Waylon "Jock" Jeffcoat (Clancy Brown). Hvor ambitioner og forræderi har drevet flere af seriens hovedpersoner helt fra start, finder de nu ud af, hvor høj en pris, de er villige til at betale, for at nå deres mål."

Vi glæder os til at se, hvordan det hele udvikler - og indvikler - sig!

Pretty Little Liars: The Perfectionists

Premiere 21. marts

Serien bygger på bogserien The Perfectionists, og den handler om det mørke, der følger med behovet for at fremstå perfekt i andres øjne. For der er ingen grænser for hvad dette behov kan lede til af grusomme ting - ja, ligefrem mord. Marlene King har skabt serien, der ligeledes har gengangere fra Pretty Little Liars på rollelisten. Glæd dig!

The Act

Premiere 21. marts

I Danmark har vi lige haft et slemt tilfælde af en sag om en kvinde, der tappede sit barn for blod over en lang årrække, og som led af syndrommet munchausen by proxy. Netop en lignende sag handler serien The Act om, hvor Dee Dee Blanchard (spillet af mesterlige Patricia Arquette) påstår at hendes barn lider af alverdens sygdomme. Men en dag findes Dee Dee myrdet. Men hvem står bag? Og hvad er der egentlig foregået?

Knightfall (sæson 2)

Premiere 26. marts

Sidst i marts får anden sæson af Knightfall premiere:

"Knightfall, som bl.a. har Tom Cullen på rollelisten, følger Tempelridderne - den mest magtfulde, velhavende og mystiske militærorden i Middelalderen, der var betroet med at beskytte kristendommens mest kostbare relikvier. Serien dykker ned i den hemmelige verden, der omgiver dette legendariske broderskab af krigsførende munke og fortæller, hvem disse riddere var, hvordan de boede og hvad de troede på. I denne sæson er Mark Hamill på rollelisten, hvor han spiller Taulus, en hærdet krigsvetaran fra Tempelridderordenen, der deltog i korstogene og overlevede 10 års fangenskab i Det Hellige Land. Taulus får til opgave at træne de nye indviede i Ordenen."

Gomorrah (sæson 4)

Premiere 30. marts

Mafia-serien, der bygger på den banebrydende True Crime-bog Gomorrah (da. Mafiaen i Napoli) er noget af det mest realistiske og rå genren har budt på de sidste 10 år. Vi er vilde med serien, og der er ingen tvivl om, at du bør give Gomorrah en chance, hvis du kan lide krimi, alliancer, bedrageri, hårde typer og masser af spænding.

Andre premierer i marts måned på HBO Nordic:

8 Days - 1. marts
Better Things (sæson 3) - 1. marts
A.P. Bio (sæson 2) - 8. marts
No Offense (sæson 3) - 13. marts
The Good Fight (sæson 3) - 14. marts
What We Do in the Shadows - 28. marts

Læs også: Aktuelle serier på HBO Nordic i februar

Læs også: Aktuelle serier på HBO Nordic i januar

Del artikel

Andre Serier | Nyheder