Serier | Nyheder

Aktuelle serier på Netflix i August

AfFreja Hertz Tefcke
27. juli 2019
(Foto: Mindhunter/Netflix)

Del artikel

Det kan godt være, at Danmark er blevet ramt af en hedebølge, men det betyder jo ikke, at man nødvendigvis skal holde sig udenfor – man kan da lige så godt sidde indenfor med en vifte, et koldt fodbad og en pokkers masse Netflix – og nyt på Netflix er der masser af!

Mindhunter (sæson 2)
Premiere: 16. august

Den vildt populære, spændende og interessante Mindhunter vender tilbage til Netflix med en anden sæson! Vi følger Holden Ford og Bill Tench, da de endelig skal bruge deres teorier om adfærds-analyse og alt, hvad de har lært om seriemordere, da FBI bliver hevet ind i en vild jagt på en barne-seriemorder.

Om første sæson skrev vi:

"Seriens præmis er ikke en klassisk jagt på morderen, selvom den dog på sin vis er til stede, men derimod en rejse ind i seriemorderens sind og et forsøg på at katalogisere deres handlingsmønstre og finde svar. Og det er ganske enkelt skide godt lavet."

Læs også: Anmeldelse af Mindhunter sæson 1

Dear White People (sæson 3)
Premiere: 3. August

Imens de studerende på Winchester favner en masse nye, kreative udfordringer og nye muligheder indenfor romantikken, dukker en ny professor op på campus og ryster folk – og collegelivet – godt og grundigt igennem.

Dollar (sæson 1)
Premiere: 8. august

Den smukke assistent, Zenia, teamer modvilligt op med den selvsikre og højrøvede Tarek for at jagte en flygtig dollar-seddel, der er 1 milliard værd, og får sig et eventyr, der vil noget, med sig i købet!

Cable Girls (sæson 4)
Premiere: 9. august

Midt under sociale og kulturelle skift i 1931, bliver vennerne rodet ind i et mord-mysterium og må arbejde sammen for at opklare det, inden en af dem bliver sendt i døden.

The Dark Crystal: Age of Resistance
Premiere: 30. August

Vi vender tilbage til verdenen af Thra med et helt nyt og skinnende eventyr. Da tre Gelfling opdager den skræmmende hemmelighed bag Skekis kræfter, bevæger de sig ud på en episk rejse for at sætte ild i oprøret og redde deres verden.

Derry Girls (sæson 2)
premiere: 2. august

Der kommer måske endelig en forandring i Nordirland, men skole-strabadserne for Erin og hendes venner, virker ikke til at forsvinde lige foreløbigt.

Glow (sæson 3)
Premiere: 9. august

Mens banden af damer starter en masse shows i det glamourøse Las Vegas, kommer magtkampe, seksuelle spændinger og skiftende prioriteter til at true deres bånd med hinanden.

The A-list (sæson 1)
Premiere: 30. August

Hvor høfligheder stopper, og en ny, skræmmende normalitet begynder. Velkommen til den majestætiske – og mystiske – Peregrine Ø.

Workin’ Moms (sæson 3)
Premiere: 29. august

Mens Kate forsøger at finde sig til rette i sin nye og normale hverdag, begynder Anne at rette sin vrede specifikke steder hen, Frankie rammer sine professionelle fremskridt og Jenny forsøger at være en bedre mor.

The Naked Director (sæson 1)
Premiere: 8. august

I 1980’ernes Japan, vender en meget viljestærk mand alle tilbageslag til en ny mulighed – hans navn var Toru Muranishi og han revolutionerede sin industri.

God fornøjelse med serierne på Netflix i august!

Læs også: 5 bedste serier på Netflix i 2018

Del artikel

Andre Serier | Nyheder