Serier | Nyheder

Aktuelle serier på Netflix i oktober

AfFreja Hertz Tefcke
30. september 2019
Foto: Netflix

Del artikel

Nu rammer efteråret for alvor, og med det rammer vi også Halloween og nye serier på Netflix – en oktober måned, der er fyldt med genkendelige stjerner, nye serier og en pokkers masse indhold, der hjælper én med at blive indendørs og under tæppet i de lange, mørke dage, som oktober bringer med sig.

Læs med her, så du kan gøre dig klar til den vildeste binge-måned!

Nye serier på Netflix


https://imgix.vielskerserier.dk/2019/09/LWY_Main_Vertical_359_RGB_EN.jpg
Foto: Netflix

Living With Yourself
Premiere: 18.10.19

Living With Yourself er en eksistentiel komedie om en mand (Paul Rudd), der ikke har det nemt i livet, og går til en spa-behandling for at blive en bedre version af sig selv kun for at opdage, at spaen har klonet ham og lavet en bedre udgave af ham selv. Han skal nu kæmpe for sit job, sin identitet, sit ægteskab og sine venskaber.

Se traileren for Living With Yourself:

Monzon
Premiere: 25.10.19

Denne serie udforsker de kriminelle efterforskninger af den argentinske bokser Carlos Monzón (Jorge Román), der i 1989 blev fundet skyldig i det voldsomme mord på sin kone, Alicia Muniz (Carla Quevedo). Vi følger både hans karriere og hans liv i fængslet gennem serien, som virker til at skulle blive en top-fortælling med et top-cast!

https://imgix.vielskerserier.dk/2019/09/BROTHER_103_Unit_00046R.jpg
Foto: Netflix

Brotherhood
25.10.19

En ærlig advokat (Naruna Costa) når en moralsk korsvej, efter at hun lærer, at hendes bror (Seu Jorge) er lederen af den stigende kriminelle faktion i Brasilien. Hun skal nu kæmpe mod sine egne værdier, og hvad hun ved er rigtigt og forkert, og tage en beslutning, der kan ændre hendes og hendes brors liv for evigt.

Nowhere Man
Premiere: 31.10.19

To forbryderiske planer finder sted med ti års mellemrum og indvikler det uforfærdede triade-medlem, som må bryde ud af fængslet for at redde én af de mennesker, han elsker allerhøjest. Tidsrejser, beskidte planer og en trang til at beskytte sin familie udgør denne serie.

Toon (sæson 1-2)
Premiere: 18.10.19

En sky, socialt akavet jingle-komponist kaldet Toon (Joep Vermolen) finder sig selv midt i showbusiness og må navigere sig rundt i en mareridtsverden af showbusiness og kendisser, da en video på internettet af ham går viralt, og han bliver skudt op i de højere kendislag.

Raising Dion
Premiere: 04.10.19

En kvinde ved navn Nicole (Alisha Wainwright) må til at opfostre sin søn, Dion (Ja’Siah Young), alene, efter hendes mand, Mark (Michael B. Jordan) dør. Dramaet om hverdagen efter et dødsfald, og hvordan man lige pludselig er en alenemor, begynder at dreje lidt i den anden retning, da Nicole opdager, at Dion er begyndt at udvikle mystiske, næsten superhelte-lignende kræfter. Hun skal nu arbejde hårdt for at holde sin søns evner skjult med hjælp fra Marks bedste ven, Pat (Jason Ritter) og beskytte Dion mod mennesker, der vil udnytte ham.

Rhythm + Flow
Premiere: 09.10.19

Cardi B, Chance The Rapper og T.I. er dommere i et nyt realityprogram, hvor de leder efter den næste, store hip-hop-kunster gennem en musikkonkurrence. Nye afsnit vil komme hver onsdag og bryder for første gang Netflixs normale binge-sæsoner med et nyt format!

Avlu
Premiere: 18.10.19

Efter en skæbnesvanger voldskamp i hjemmet finder en hengiven mor sig selv i fængsel – hun ska kæmpe for overlevelse og for at se sin datter igen, mens hun forsøger at etablere hendes egen retfærdighed i selskab med andre kvinder, der også kæmper i fængslet Karakuyu imod deres egne love og følelser af retfærdighed.

Daybreak
Premiere: 24.10.19

Det er svært nok at være en teenager, der er socialt udstødt. Det er endnu sværere at være en socialt udstødt teenager, der skal navigere en post-apokalyptisk verden fyldt med teenage-bander i Mad Max stil og zombier, mens han leder efter sin tabte kærlighed. Men det er altså, hvad teenageren Josh (Colin Ford) skal gennemgå i denne komedieserie om at kæmpe sig vej frem i livet – bogstaveligt talt.

Prank Encounters
Premiere: 25.10.19

Monstre, frygt og hjertebanken møder sjove afsløringer i denne serie, hvor rigtige mennesker bliver smidt direkte ind i deres helt egen gyserfilm. Gaten Matarazzo (kendt som Dustin fra Stranger Things) er vært på det skjulte kameraprogram, der er klar til både at sætte en frygt i livet og få dig til at grine på én og samme tid.

Nye sæsoner på Netflix


https://imgix.vielskerserier.dk/2019/09/Big_Mouth_S03E02_25m50s37176f.jpg
Foto: Netflix

Big Mouth (sæson 3)
Premiere: 04.10.19

Big Mouth er en serie, der består af 10 afsnit og er udgjort af beskidt komedie, køn, pubertetsproblemer, og alt i alt hvad det er at være i det fantastiske mareridt, der er teenage-puberteten.

Haunted (sæson 2)
premiere: 11.10.19

I en helt ny sæson møder vi nye sande fortællinger om de værste frygte, et menneske har oplevet. Det er alt fra dæmoner til spøgelser, og er fortalt igennem rekonstruerede klip og personen, der har været igennem det, der fortæller det til familie og venner.

Insatiable (sæson 2)
Premiere: 11.10.19

Midt i en pokkers masse nye skønhedskonkurrencer, er både Patty og Bob ramt af skyld og personlige problemer, mens ofre bliver ved med at dukke op omkring dem – de må forsøge at skjule deres skyld, og kæmpe sig videre i skønhedsverdenen mens den rigtige verden ramler om ørerne på dem.

The Kominsky Method (sæson 2)
Premiere: 25.10.19

Solen er ikke gået helt ned over den aldrende skuespiller skråstreg træner, Sandy Kominsky og hans agent, Norman Newlander – de forsætter nemlig deres rejse som to venner, der må takle alt, hvad livet smider i hovedet på demi Los Angeles, en by der – over alt – vægter ungdom højest.

Riverdale (sæson 4)
Premiere: 10.10.19

Den fjerde sæson af den mørke, teenage-drama-serie vender tilbage – Riverdale er stadig dyster og mørk, og vores gruppe af venner er ved at gøre sig fysisk og mentalt klar til deres sidste år i High School. Der skal svares på spørgsmål efterladt i sæson 3, og der venter et nyt mysterium rundt om hjørnet.

SE OGSÅ: Her er vinderne af Emmy Awards 2019. Find inspiration til din næste serie her.

Del artikel

Andre Serier | Nyheder