Serier | Nyheder

Alle de store nyheder fra dette års Star Wars Celebration

Af
Daniel Lindekilde Engberg
9. april 2023
Star Wars nyheder 2023
Rosario Dawson som Ahsoka Tano i 'Ahsoka'. / Foto: Nipi/Backgrid/Ritzau Scanpix

Del artikel

Star Wars Celebration har fundet sted i London, og her er alle de store nyheder der kom frem under konventionen.

Der kom en del nyheder frem under Star Wars Celebration i år.

Her er et overblik over det kommende projekter der relaterer sig til serier og film.

Serier

En masse nyheder og opdateringer om kommende Star Wars serie blev annonceret.

Vi starter med serien Ahsoka, der følger den tidligere Jedi Padawan på en mission, der sætter hende overfor fanfavoritten Storadmiral Thrawn. Det blev annonceret at han bliver spillet af vores egen Lars Mikkelsen, som også lagde stemme til ham i den animerede serie Rebels. Ahsoka fik også en trailer, der kan ses her.

Ahsoka har premiere til august i år.

Den animerede serie Tales of the Jedi får en sæson mere. Antologi-serien, der fokuserer på prequel-æraen får en ny klat afsnit, men intet mere vides endnu om den nye sæson, ej heller en premieredato.

Disney tager Star Wars flere hundrede år tilbage i tiden med The Acolyte, der er sat under High Republic perioden. En tid, som der ikke er blevet udforsket på film før. The Acolyte har premiere på Disney+ i 2024.

Optagelserne til anden sæson af Andor er også stærkt undervejs. Seriens skaber Tony Gilroy fortalte at de regner med at være færdige med at optage til august i år, og har en forventet premieredato til august 2024.

Film

Der kom også en del nyheder på filmfronten, hvor tre nye film blev annonceret.

En af filmene kommer fra instruktøren James Mangold, der i nuværende stund er ved at arbejde på den femte Indiana Jones film. Den vil efter sigende fokusere på Jedi Ordenens oprindelse.

En anden vil blive instrueret af Dave Filoni, en af de store kanoner idenfor Star Wars. Han film vil fokusere på at afslutte de sammenbunde fortællinger der har være i Disny+-seriene The Mandalorian, The Book of Boba Fett og Ahsoka.

Den sidste annoncerede film kommer fra Sharmeen Obaid-Chinoy, der har skabt sit navn med dokumentarfilm. Denne film finder sted efter Rise of Skywalker og vil fokuserer på Rey (Daisy Ridley), der prøver at genopbygge Jedi Ordenen.

Ingen premieredato til nogen af filmene er blevet annonceret.

Del artikel

Andre Serier | Nyheder

Mest læste