Serier | Nyheder

Amatørdetektiverne er tilbage i traileren til 'Only Murders in the Building' sæson 3

Af
Daniel Lindekilde Engberg
27. juli 2023
Only Murders in the Building trailer
Martin Short som Oliver, Selena Gomez som Mabel og Steve Martin som Charles i 'Only Murders in the Building' / Foto: Patrick Harbron/Hulu

Del artikel

Komedie og krimi mødes igen i tredje sæson af 'Only Murders in the Building', der imponerer med rollelisten i denne sæson.

De tre true crime fans er tilbage i endnu en morderisk sæson. Under opsætningen af af Charles' teaterstykke bliver hovedrollen Bem (Paul Rudd) dræbt, og det er op til de efterhånden erfarne amatørdetektiver at komme til bunds i hvem, der står bag. Naturligvis bliver hele deres proces optaget til en podcast.

Alle i teatret er mistænkte, men hvem står bag? Der er en masse at vælge imellem, og som listen over mistænkte bliver mindre stiger spændingen, og så er der naturligvis en god sjat humor hele vejen igennem.

Se traileren

Selvom Paul Rudds karakter Ben starter sæsonen ud med at lade livet, så er der stadig mulighed for at han vil fylde mere end blot en cameorolle, muligvis i form af flashbacks. En af de helt store attraktioner er dog at serien har fået Meryl Streep på rollelisten for sæsonen, og hun står til at fylde en del som en af de mistænkte.

Tredje sæson af Only Murders in the Building har premiere på Disney+ d. 8. august.

Del artikel

Andre Serier | Nyheder