Serier | Nyheder

Anden del af The Walking Dead sæson 10 får dansk premiere

AfTrine Jerichau Roslev
19. februar 2020
the walking dead sæson 10
Foto: The Walking Dead sæson 10/AMC/Fox Networks Group

Del artikel

Sæson 10 af horror-serien The Walking Dead fik premiere på Xee i oktober 2019. Efter en kort pause kan du nu snart streame de sidste afsnit i seriens tiende sæson.

Ti år efter Ricks opvågning på hospitalet


Sæson 10 foregår ti år efter, at Rick Grimes (Andrew Lincoln) vågnede op på et hospital for at konstatere, at verden var totalt forandret, og at han umiddelbart var overladt til sig selv. I løbet af de første ni sæsoner har han samlet en gruppe af overlevende og har flere gange måtte slås og beskytte gruppen mod andre små samfund, der er opbygget i den forandrede verden.

https://imgix.vielskerserier.dk/2020/02/0ede854d-2507-406a-a4d1-9e6ffa4c0287.jpg
Foto: The Walking Dead sæson 10/AMC/Fox Networks GroupI den tiende sæson af The Walking Dead er en ny generation vokset op, og gruppen har krydset Whisperers område. De er overbevist om, at de døde snart vil angribe og har derfor sat sig for at organisere sig militært.

LÆS OGSÅ: Kendt ansigt vender tilbage i sæson 11 af The Walking Dead

Anden del af sæson 10 får premiere i februar 2020


Første afsnit i anden del af sæson 10 kan streames fra den 24. februar på Xee. Derefter lægger Xee et nyt afsnit ud til streaming dagen efter, afsnittet har været vist i USA.

Er du ægte The Walking Dead-fan er der lidt ekstra at glæde sig over, for efter hvert afsnit sender Xee desuden talkshowet Talking Dead, hvor Chris Hardwoick diskuterer den seneste episode af serien med medvirkende fra serien og kendte fans af The Walking Dead.

Se traileren til anden del af sæson 10

Del artikel

Andre Serier | Nyheder