Serier | Nyheder

Anders Morgenthaler står bag ny Viaplay Original-serie

AfTrine Jerichau Roslev
3. juli 2020
Foto: Try Hard/Andreas Omvik/Viaplay

Del artikel

Tegner og forfatter Anders Morgenthaler har sammen med forfatter og skuespiller Allan Hyde (True Blood) skabt serien komedieserien Try Hard.

https://imgix.vielskerserier.dk/2020/07/Try-Hard.png
Foto: Try Hard/Andreas Omvik/Viaplay


Serien er en såkaldt Viaplay Original og handler om en gruppe unge mennesker, der jager det store gennembrud i gaming-verdenen.

En serie om Counter-Strike


Hovedpersonen hedder Sebastian og spilles af Ari Alexander (Badehotellet, Doggystyle, Limboland). Han bliver smidt ud hjemmefra og er derfor tvunget til at finde en måde at tjene penge på. Da Counter-Strike er det eneste, han er god til, starter han et hold med sin bedste ven Henrik og tre venner fra internetcaféen, og herfra begynder jagten på gennembruddet i den hårde, konkurrenceprægede gaming-verden.

LÆS OGSÅ: Nye serier på Viaplay i juli

"Med Try Hard ønsker vi at sætte fokus på gaming og at fortælle historien om den verden og en drøm, som er meget virkelig for mange unge mennesker i dag, men som deres forældre måske ikke altid helt forstår," fortæller Filippa Wallestam, EVP og Chief Content Officer hos NENT Group om serien.

Premiere i efteråret


Udover Ari Alexander spilles gamer-holdet af Patrick Hansen, Niclas Kølpin (Sommeren '92, Dan Dream, Sygeplejeskolen), Mohammed Djeziri (Krudttønden) og Alexander Magnússon (Jeg er William).

Try Hard kommer til at bestå af otte episoder og får premiere på Viaplay i efteråret 2020.

LÆS OGSÅ: Nye serier på HBO Nordic i juli

Del artikel

Læs mere omViaplay

Andre Serier | Nyheder