Serier | Nyheder

Nye serier og sæsoner på HBO Nordic i juli

AfSilke Bennekow
1. juli 2020
Foto: Brave New World/HBO Nordic

Del artikel

Juli står for døren, og sidste opdatering fra vejrguderne er, at den ikke ligefrem bliver solrig.

Til gengæld tyder juli måned på HBO Nordic på at blive leveringsdygtig af gode serier. Der er meget at glæde sig til – både nye serier og fortsættelser af gamle.

Robot Chicken, anden halvdel af sæson 10


Den prisvindende animationsserie skabt af Seth Green (Family Guy) og Matt Senriech vender tilbage på HBO Nordic lige om et øjeblik.

Hvis man ikke er bekendt med serien i forvejen, skal man nok lige forberede sig på, at den er sjov, grov og syret. Serien på HBO Nordic fungerer som stop motion-animation og laver parodier på popkulturen.

I denne sæson af Robot Chicken er turen blandt andet kommet til The Handmaid's tale, og ud fra diverse trailers, ser det ud, som om det bliver præcis så sjovt som i de foregående sæsoner. Alle 9,5 sæsoner er i øjeblikket tilgængelige på HBO Nordic, så du kan besøge eller genbesøge serien, så du er helt klar til at træde ind i det forskruede, men vanvittige (bogstavelig talt!) univers.

Brave New World


En helt ny serie baseret på forfatteren Aldous Huxleys berømte og dybt skræmmende roman fra 1932. Det er en dystopisk science fiction-serie, som, hvis den læner sig bare en smule op ad bogen, nok skal give dig kuldegysninger.

I Brave New World befinder vi os i New London – et samfund, som har opnået fred ved at forbyde de sociale ordner som familie, penge, monogami og privatliv. To borgere fra New London stikker af til The Savage Lands, som er fri for dette strenge styre, som New London er underlagt. De møder rebellen John the Savage, som truer hele denne tilsyneladende ”perfekte verden” og dens stabilitet og fred.

LÆS OGSÅ: Nye serier og sæsoner på Netflix

A.P. Bio, sæson 3


Her er vi i den lettere end af skalaen med komedieserien A.P Bio.

Serien fortsætter hvor den slap – nemlig hos den vanærede Harvard filosofiprofessor Jack Carson Griffin, der får hævn over sin rival Miles Leonard, som snuppede drømmejobbet lige for næsen af ham.

Her bruger han sine topelevers hjælp til at plotte den perfekte plan. Alt imens den søde, lidt kiksede rektor forsøger at holde Griffin i kort snor.

One Way or Another


Denne nye spanske series omdrejningspunkt er gensynet mellem to barndomsvenner, der pludselig mødes igen efter ikke at have haft kontakt i årevis.

Vi ved endnu ikke meget mere om serien, end at den er baseret på Manuela Burlo Morenos kortfilm Pipas (betyder solsikkefrø på spansk), hvor spørgsmålet er, om to barndomsvenner stadig har mere tilfælles end at dele en pose solsikkefrø, når de tilfældigt mødes igen efter mange års adskillelse.

Room 104, sæson 4


Denne serie fortsætter sin fortælling om en række forskellige mennesker, som gæster et enkeltmandsværelse på et typisk amerikansk hotel.

Serien svinger forbi genrer som komedie, sci-fi og også et enkelt animeret afsnit. Vi får som seer et indblik i de forskellige personer, som gæster værelset Room 104. Det fede ved denne serie er netop, at der ikke er fastlagt en genre, og at man derfor ikke ved, hvad man kan forvente af næste episode.

LÆS OGSÅ: Nye serier på Viaplay, C More, Xee og Apple TV+

Så opgiv det utilregnelige vejr og tag i stedet ind på HBO Nordic i juli – her er der i det mindste én plan du kan stole på.

Andre serier og sæsoner på HBO Nordic i juli

Gossip Girl, sæson 1-6
Premiere: 1. juli

4 Blocks sæson 1-3
Premiere: 1. juli

The White Queen
Premiere: 7. juli

The White Princess
Premiere: 7. Juli

The Spanish Princess
Premiere: 7. juli

At Home (W DOMU)
Premiere: 9. juli

Momma Named Me Sheriff
Premiere: 17. juli

At Home (Ersityksissä)
Premiere: 19. juli

The Night Manager
Premiere: 22. juli

LÆS OGSÅ: 5 serier du ikke behøver at starte på

Del artikel

Læs mere omHBO Nordic

Andre Serier | Nyheder

Mest læste