Serier | Nyheder

Armie Hammers mørke hemmeligheder afsløret: Nu taler ofrene

AfMariah Leitisstein
20. september 2022
Armie Hammer dokumentar
Foto: HBO Max

Del artikel

Vilde udskejelser. Svigt. Misbrug. Afhængighed. Korruption. Flere af Armie Hammers ofre fortæller nu den vilde historie om Hollywood-stjernens forfald.

Den 36-årige Armie Hammer kunne i 2021 vinke pænt farvel til sin Hollywood-karriere, efter han blev beskyldt for vold, seksuelle overtrædelser og sågar kannibalisme.

Screenshots, billeder og voldsomme beskeder, der angiveligt skulle være sendt af Call Me By Your Name-stjernen, gik lynhurtigt viralt på nettet, og siden da er det væltet frem med flere vilde påstande, anklager og hemmeligheder om skuespilleren.

Og nu står to af Armie Hammers angivelige ofre for frem for at fortælle om de frygtelige oplevelser.

Det sker i dokumentarserien House of HammerDiscovery+ og HBO Max.

Den eksplosive trailer til serien viser optagelser af to af Armie Hammers ekskærester, Courtney Vicekovich og Julia Morrison.

- I begyndelsen følte jeg, at det hele var perfekt. Det var fantastisk, siger Vicekovich, der tidligere har beskrevet, hvordan Armie Hammer ønskede at tilberede og spise hende.

- Men så ændrede tingene sig. Han skubber til dine grænser lidt ad gangen. Du er hans. Fuldstændigt.

Kvinderne deler også optagelser og beskeder, som skuespilleren, der er kendt for film som Call Me By Your Name og The Social Network, skulle have sendt dem, mens de stadig havde et forhold, og beskederne er ikke for sarte sjæle.

- Jeg har en fantasi om, at nogen skal bevise deres kærlighed og dedikation til mig og binde dem fast et offentligt sted og gøre deres krop til allemandseje, lyder en af beskederne fra Hammer.

Uhyggelig familiehistorie

Men det er ikke kun Armie Hammers BDSM-tendenser, som udlægges i House of Hammer. Armie Hammer-dramaet går nemlig intet mindre end fem generationer tilbage til forretningsmanden og oliegiganten Armand Hammer, der selv har lagt navn til adskillige skandaler.

Fra familien er det Armie Hammers tante, Casey Hammer, der står frem for at fortælle om Hammer-slægtens uhyggelige fortid.

- Jeg vil afsløre nogle mørke og forskruede hemmeligheder om Hammer-familien, siger hun i traileren og fortæller, at deres familiedrama kunne sammenlignes med HBO-serien "Succession ganget med en million".

Noget lignende har hun tidligere udtalt til Vanity Fair, der har skrevet dybdegående om Hammer-slægten.

Benægter alt

Armie Hammer har tidligere afvist alle anklager ved at kalde historierne for "bullshit".

Sidste sommer brugte han dog alligevel seks måneder i et rehabiliteringscenter i Florida, hvor han var i behandling for både sex- og stofmisbrug. Opholdet skulle eftersigende være blevet betalt af Marvel-stjernen Robert Downey Jr.

Familien har nemlig valgt at slå hånden af Armie, der altså ikke længere kan drage fordel af familieformuen.

Det er nok også årsagen til, at Armie Hammer har været nødsaget til at tage sig et ganske almindeligt menneskejob som sælger.

House of Hammer kan streames på Discovery+ og HBO Max.

Artiklen blev første gang bragt på Se og Hør. Dette er en redigeret version.

Del artikel

Andre Serier | Nyheder