Serier | Nyheder

Arnold Schwarzenegger er tilbage i ny springfarlig trailer til 'Fubar' - Se den her

Af
Daniel Lindekilde Engberg
19. april 2023
Fubar trailer
Foto: Christos Kalohoridis/Netflix © 2023

Del artikel

Arnold Schwarzenegger vender tilbage til actionkomedien med 'Fubar' på Netflix, og det første store kig på serien er lige kommet.

En af de største actionstjerner igennem tiden er tilbage i sin første serie. Serien hedder 'Fubar', og den er samtidig Schwarzenegger tilbagevenden til actionkomedien han for alvor gjorde sig bemærket i, i James Camerons True Lies (Dansk: Livsfarlig løgn).

I Fubar spiller Schwarzenegger den nyligt pensionerede CIA-agent Luke Brunner, der endelig kan forsøge at forsonne forholdet til sin ekskone nu hvor verdens sikkerhed ikke længere er hans ansvar. Så nemt bliver det dog ikke. Han har en sidste mission: Opsamle et masseødelæggelsesvåben og hente en agent hjem fra felten. Altså en normal tirsdag.

Missionen tager dog en drejning da Luke finder ud af at agenten er hans datter Emma (Monica Barbaro). De har begge holdt deres arbejde for CIA hemmeligt for hinanden, og deres opfattelse af hinanden har alt sammen været bygget på en løgn. Nu bliver de dog nødt til at arbejde sammen for at redde verden.

Se traileren

Hvis ikke plottet lyder som om det deler elementer med True Lies, så vil man ikke være i tvivl om at det formentlig har været en inspirationskilde til serien og nok vil danne et sammenligningsgrundlag.

Fubar vil bestå af otte afsnit og har premiere på Netflix d. 25. maj.

Del artikel

Andre Serier | Nyheder