Serier | Nyheder

Barbra Streisand udgiver ny single i forbindelse med premieren på serien 'The Tattooist of Auschwitz'

Af
Signe Bjørg Granberg
18. april 2024Opdateret 24. april 2024
'The Tattooist of Auschwitz'
Den nye SkyShowtime-serie 'The Tattooist of Auschwitz' får premiere 7. juni / Foto: SkyShowtime

Del artikel

For første gang nogensinde udgiver musikikonet Barbra Streisand musik til en tv-serie. Det sker med sangen 'Love Will Survive", der er skabt i samarbejde med den legendariske filmkomponist Hans Zimmer. Se traileren til serien her.

Når SkyShowtime 7. juni har premiere på den nye, historiske miniserie The Tattooist of Auschwitz bliver det med musik af ingen ringere end Barbra Streisand og Hans Zimmer.

Sangen, Love Will Survive, udkommer allerede 25. april og er skabt af Hans Zimmer og Kara Talve sammen med Barbra Streisand. Streisand bliver akkompagneret af London Symfoniorkester.

https://imgix.vielskerserier.dk/2024-04-18/barbra-streisand-ttoa-image_0.jpg
Barbra Streisand står bag sangen 'Love Will Survive' der udkommer 25. april
Foto: SkyShowtime

Den nye serie, som sangen udkommer i forbindelse med, er baseret på bestsellerbogen af Heather Morris.

Den handler om den slovakiske jøde, Lali, som i 1942 bliver deporteret til Auschwitz-koncentrationslejren. Kort tid efter bliver han "tatovør" i lejren, hvor hans job er at tatovere identifikationsnumre på medfangernes arme. En dag møder han Gita, og en kærlighedshistorie udfolder sig mod alle odds.

Omkring 60 år senere møder vi så Lali igen, hvor han fortæller sin historie til den håbefulde forfatter Heather Morris. Endelig konfronterer Lali sin ungdoms traumatiske spøgelser og genoplever historien på ny.

https://imgix.vielskerserier.dk/2024-04-18/fl_05_ttoa.jpg
Harvey Keitel som Lali Sokolov og Melanie Lynskey som Heather Morris i 'The Tattooist of Auschwitz'
Foto: SkyShowtime

The Tattooist of Auschwitz er instrueret af Tali Shalom-Ezer, og blandt de medvirkende finder man Harvey Keitel, Melanie Lynskey, Jonah Hauer-King, Anna Próchniak og Jonas Nay.

Serien får premiere 7. juni på SkyShowtime.

Vil du lytte til Vi Elsker Serier? Så lyt til vores podcast 'Det, vi elsker', hvor vi en gang om ugen dykker ned i de største nyheder fra kulturens verden. Du kan lytte til podcasten i appen Ally, i Apples podcast-app eller på Spotify:

Del artikel

Andre Serier | Nyheder