Serier | Nyheder

'The Bear' vender tilbage med en tredje sæson

Af
Signe Bjørg Granberg
6. november 2023
'The Bear'
Den populære kokkeserie, 'The Bear' får en tredje sæson / Foto: FX/Disney+

Del artikel

En af dette års allerbedste serier, 'The Bear', med Jeremy Allen White i hovedrollen får endnu en sæson på Disney+

Tidligere i år uddelte vi 6 hjerter til anden sæson af den fænomenale FX-serie The Bear. I dag annoncerede Disney+ så, at det heldigvis ikke er slut med serien endnu, men at der kommer en tredje sæson i løbet af 2024.

Nick Grad fra FX Entertainment siger om serien:

The Bear, som imponerede publikum i sin første sæson kun for at nå nye højder i anden sæson, er blevet et kulturelt fænomen. Vi er så stolte af at samarbejde med Christopher Storer, Joanna Calo, Josh Senior og resten af ​​det kreative team, såvel som den geniale rollebesætning med Jeremy Allen White, Ayo Edebiri og Ebon Moss-Bachrach i front.

Anden sæson af serien fulgte Carmen "Carmy" Berzatto (Jeremy Allen White), Sydney Adamu (Ayo Edebiri) og Richard "Richie" Jerimovich (Ebon Moss-Bachrach) i deres forsøg på at forvandle den nussede sandwich-joint til en prestigefyldt restaurant. Det viste sig dog at føre ikke så lidt udfordringer med sig – både professionelt og privat.

Hvad tredje sæson af The Bear bringer, ved vi endnu ikke, men indtil den rammer skærmen næste år, kan første og anden sæson af serien stadig ses på Disney+.

Del artikel

Læs mere omDisney+

Andre Serier | Nyheder