Serier | Nyheder

Bingeværdige bud på serier til din juleferie med Telmore Play

AfLine Traberg
11. december 2019
(Foto: Barry/HBO Nordic)

Del artikel

Med Telmore Play kan du streame HBO, Viaplay og TV2 Play som en del af dit mobilabonnement for kun 269 kr. om måneden. Her kommer vores anbefalinger til, hvad du kan binge mellem de solide julemåltider.

HBO med Telmore Play


Barry

Barry byder på rigtig mange originale og morsomme karakterer, og er dét, som vores CEO, Kim Sørensen, med de varmeste anbefalinger, kalder en ”snackable” serie.

En solid go-to er altid The Office. Den er hyggelig og sød, men vigtigst af alt er den bare mega sjov! Dwight Schrute og Michael Scott, spillet af henholdsvis Rainn Wilson og Steve Carell, er roden til alt, hvad der er skønt ved den her serie.

De er selvfølgelig omgivet af en masse andre meget gode karakterer, spillet af dygtige skuespillere, bl.a. Jon Krasinski og Jenna Fischer, men Dwight og Michael er grunden til, at man kan se serien om og om igen. Det ene afsnit tager hurtigt det næste, så pas på – pludselig er juleferien ovre!

Viaplay med Telmore Play


24 timer

Det er en serie, der smider om sig med forrædere, attentater og bomber i alle mulige størrelser samt en meget kompromisløs hovedkarakter. Serien er utroligt underholdende, og i slutningen af hvert afsnit sidder man helt ude på kanten af stolen og er klar til næste afsnit.

Nogle gange trænger man også bare til en god gammel kending, et nostalgisk gensyn, lidt hugtænder, nogle kors og lidt træspyd, altså noget Buffy – Vampyrernes skræk. Måske husker du Seriesøndag, hvor Buffy Summer var fast inventar. Joss Whedon skabte med Buffy – Vampyrernes skræk en serie, der ramte lige ind i tidsånden hos alle teenagere, drenge som piger, og forsynede os med solid underholdning i flere år. Altid godt med et gensyn.

TV2 Play med Telmore Play


Kemohjerne

I hovedrollen ser vi Adam Ild Rohweder som Oliver, og sammen med resten af andre de dygtige skuespillere og et meget relevant og sårbart plot, har Kemohjerne vundet en plads i vores hjerter hos Vi Elsker Serier. Den skal ses hen over julen.

Som den første danske serie er Kemohjerne netop udtaget til den amerikanske filmfestival Sundance Film Festival.

Alle tre streamingtjenester nævnt i artiklen får du adgang til med et Telmore Supreme Play abonnement til kun 299 kr. i måneden.

LÆS OGSÅ: Den bedste julegave til seriefans

Del artikel

Læs mere omViaplayHBO Nordic

Andre Serier | Nyheder