Serier | Nyheder

Telmore Play: Årets bedste gave til serie-elskere

AfLine Traberg
5. december 2019
Foto: His Dark Materials/HBO Nordic

Del artikel

I år har du muligheden for at give dig selv, dig, der elsker serier, den vildeste julegave.

I år kan du nemlig skifte til Telmore Play Supreme mobilabonnement, hvor du får fri tale, 50 GB data og adgang til hele fem forskellige streamingtjenester: HBO Nordic, Viaplay, TV2 Play, Telmore Musik og Bookmate.


HBO Nordic med Telmore Play


His Dark Materials,

Du kan også følge med i Watchmen, som er en filmatisering af tegneserien af samme navn, som foregår i en anden verden, hvor historien har haft et lidt anderledes udfald end den har i vores, hvilket bl.a. involverer en selvlysende blå mand og en kæmpe blæksprutte på Manhattan. Du kan også gense fem sæsoner af Vikings og følge med i den 6. og sidste sæson, som har premiere d. 5. december, eller gense Big Little Lies, Chernobyl eller Fargo, blot for at nævne nogle få blandt det fremragende udvalg.

Læs mere om Telmore Play

Viaplay med Telmore Play


Det store eksperiment

Hvis du ikke er til julekalender, kan du se serien Okkuperet, som er en filmatisering af Jo Nesbøs politiske thriller af samme navn. Derudover kan du streame Das Boot, The Orville, Brothers and Sisters og South Park.

TV2 Play med Telmore Play


Tinka og KongespilletTinkas juleeventyr

Der er dog også noget til dem, der vil se andet end julekalender, fx den dansk-norske tv-serie Mellem os, som tager et kig på parforholdets udfordringer med både humor og drama. Det er en varm serie med masser af kærlighed og sjove situationer.

Alt dette, og meget mere, kan du give dig selv i julegave med et Telmore Supreme Play abonnement til kun 299 kr. Tænk engang, hvad du ellers kan få råd til med alle de penge du kommer til at spare…

LIDT MERE INFO


Læs mere om Telmore Play

Del artikel

Andre Serier | Nyheder

Mest læste