Serier | Nyheder

'Black Mirror' vender endelig tilbage med 6. sæson - Se den første trailer

Af
Daniel Lindekilde Engberg
26. april 2023
Black Mirror sæson 6 teaser trailer
Clara Rugaard i 'Black Mirror' / Foto: Nick Wall/Netflix

Del artikel

Efter fire år er antologiserien 'Black Mirror' endelig tilbage. Første kig på den sjette sæson er nu klar

Den mørke, ofte lettere satiriske, antologiserie er tilbage. Beskrevet som The Twilight Zone for den digitale tidsalder, så kan man altid forvente noget nyt, hver gang man tænder for et afsnit.

Alle afsnittene er ikke skabt lige, men de har igennem årene tiltrukket en masse talenter frem, og denne sæson er ingen undtagelse. Aaron Paul, Annie Murphy, Kate Mara, Michael Cera Rory Culkin, Salma Hayek, Zazie Beetz og det danske skud på stammen Clara Rugaard er blandt nogle af dem du vil kunne se i den kommende sæson.

Se teaser traileren

Noget som der har været lagt vægt på fra seriens start er, at hver eneste historie er noget for sig. Det er jo trods alt det, der gør det til en antologiserie, men måske fortsætter det ikke helt sådan. Seriens skaber Charlie Brooker har udtalt følgende om den kommende sæson.

"Jeg har altid følt at Black Mirror skulle have historier der er virkelig distinkte fra hinanden, og blive ved med at overraske seerne (og mig selv), for hvad er eller meningen? Det bør være en serie, der ikke er let at definere, og kan genopfinde sig selv. Så til dels som en udfordring, og til dels for at holde serien frisk for mig selv og seeren, begyndte jeg denne sæson med bevidst at gå imod mine egne antagelser om hvad man skal forvente."

Hvad dette skal betyde må tiden vise, og tiden er heldigvis snart inde til at finde ud af det.

Black Mirror vender tilbage på Netflix med sin sjette sæson denne juni.

Del artikel

Andre Serier | Nyheder

Mest læste