Serier | Nyheder

Borgen sæson 4: Her er de medvirkende

AfTrine Jerichau Roslev
11. januar 2021
'Borgen' sæson 4
Foto: DR

Del artikel

DR har afsløret navnene på nogle af de skuespillere, der medvirker i den kommende sæson af den prisvindende serie Borgen.

Vi kan selvfølgelig glæde os til et gensyn med Sidse Babett Knudsen som Birgitte Nyborg og Birgitte Hjort Sørensen som Katrine Fønsmark.

Blandt de nye navne på plakaten er Mikkel Boe Følsgaard (Arvingerne), Lucas Lynggaard Tønnesen (The Rain), Simon Bennebjerg (LOVER), Johanne Louise Schmidt (DNA), Magnus Millang (Druk) og Özlem Saglanmak (Bedrag).

De skal alle spille afgørende roller i den kommende sæson og 'nyskabelsen', som DR kalder den, af Borgen.

Birgitte Nyborg truet på sin position

Manuskriptet er igen skrevet af Adam Price, som denne gang har udnævnt Birgitte Nyborg til udenrigsminister og nu kaster hende ud i en kamp for sin position i regeringen og relation til sine nære allierede.

"Nu skal vi endelig i gang med ’Borgen’ igen, og det er sandelig på tide. Jeg har glædet mig så meget, at jeg er ved at sprænges. Jeg glæder mig til at møde alle de nye karakterer, folk på begge sider af kameraet (og skrivebordene) og til at gense de ’gamle’ fra de første sæsoner.

Man skal jo passe på med, hvad man siger, men jeg har skyhøje forventninger til projektet. Og allermest glæder jeg mig til at flytte ind i Birgitte Nyborg igen. Sikke et privilegium at få lov til at tage en tur mere i karrusellen med denne rolle, som jeg elsker så højt," fortæller Sidse Babett Knudsen til DR.

Flere gamle kendinge

Sidse Babett Knudsen og Birgitte Hjort Sørensen er dog ikke de eneste, vi allerede kender fra serien.

I den kommende sæson medvirker følgende skuespillere igen: Søren Malling som Torben Friis, Signe Egholm Olsen som Anne Sophie Lindenkrone, Mikael Birkkjær som Philip Christensen, Lisbeth Wulff som Pia Munk, Lars Mikkelsen som Søren Ravn, Laura Allen Müller Smith som Nadia Barazani, Jens Albinus som Jon Berthelsen, Lars Knutzon som Bent Sejrø, Peter Mygind som Michael Laugesen, Morten Kirkskov som Niels Erik Lund, Gitte Siem Christensen som Kirsten Sejrø, Angunnguaq Larsen som Jens Enok Berthelsen, Freja Riemann som Laura Nyborg Christensen og Kasper Lange som Dan Vestergaard.

DR er klar til at gå i gang med produktionen, og når serien er færdig vil den kunne ses på både DR og Netflix.

Del artikel

Læs mere omNetflix

Andre Serier | Nyheder