Serier | Nyheder

Ny sæson af 'Sex and the City' på vej

AfIsabella Lisberg
11. januar 2021
Foto: Sex and the City sæson 3/HBO Nordic

Del artikel

And just like that … Så var der godt nyt til alle Sex and the City-fans!


Just like thatSex and the City

Carrie (Sarah Jessica Parker), Miranda (Cynthia Nixon) og Charlotte (Kristin Davis) er tilbage i 10 afsnit, som kommer på den nye streamingtjeneste HBO Max.

Desværre bliver Samatha Jones (Kim Cattrall) ikke nævnt i forbindelse med genforeningen. Der har i årevis floreret rygter om at venskabet mellem Sarah Jessica Parker og Kim Cattrall udelukkende var fiktion og forholdet mellem dem behind the scenes var frygteligt konfliktfyldt.

Den legendariske introsekvens som teaser


And Just Like ThatSex and the City

Sarah Jessica Parker har på sin Instagram-profil udgivet en lille trailer, der viser bybilleder af New York, fuldstændig som vi kender det fra den ikoniske introsekvens til Sex and the City. Skiftevis klippes der mellem bybillederne og Carries computer, hvor ordene ”And just like that …” træder frem.

LÆS OGSÅ: Fem serier, du ikke kommer udenom i 2021

Carries stemmer læser op, som så mange gange før, og traileren afsluttes med ”The story continues”. Genkendeligheden sender kuldegysninger igennem kroppen hvis du som jeg er vokset op med Sex and the City.

Mens vi venter


Sex and the City

Fortsættelser og store seriesucceser har en tendens til at ride på bølgen af succesen en tand for længe og formår ikke stoppe, mens legen er god. Serien havde enormt succes, men de efterfølgende film modtog blandede reaktioner.

Mens vi venter på And Just Like That kan du se Sex and the City serien på HBO Nordic, du kan se Sex and the City: The Movie på Tv 2 PLAY og Sex and The City 2 på Netflix. Og som Samantha ville have sagt “Coulda, Woulda, Shoulda”. Mindre bekymring, mere underholdning.

LÆS OGSÅ: Anmeldelse af A Discovery of Witches

LÆS OGSÅ: De 5 sjoveste afsnit af Venner

LÆS OGSÅ: Hvad skal du se?: Nye serier i januar

Del artikel

Andre Serier | Nyheder

Mest læste