Serier | Nyheder

'Bridgerton' får sin første spin-off - få et smugkig på den nye serie her

AfCarina Nørgaard Schou
6. oktober 2022
Queen Charlotte: A Bridgerton Story
Golda Rosheuvel som Queen Charlotte i Bridgerton / Foto: Netflix.

Del artikel

Der er godt nyt til alle fans af 'Bridgerton'. Den første spin-off er nemlig på vej i form af serien 'Queen Charlotte: A Bridgerton Story', som får premiere i 2023.

Den nye serie bliver en såkaldt ’prequel,’ hvilket betyder, at den foregår forud for alle de historier, vi kender fra de to første sæsoner af Bridgerton. Som titlen antyder kommer den kommende serie til at fokusere på dronningen, Queen Charlotte, men i yngre version. Den følger hendes vej til at blive den ikoniske figur, som vi allerede kender og elsker fra serien.

De første billeder fra den nye spin-off er blevet delt og afslører, at det er skuespilleren India Amarteifio, der spiller rollen som den unge dronning Charlotte. Men også Golda Rosheuvel, som vi allerede kender som dronning Charlotte i Bridgerton, er med i den nye serie.

Queen Charlotte: A Bridgerton Story bliver en miniserie - det vil sige, at vi kan forvente, at den kun bliver én sæson lang. Det er Shonda Rhimes, der også er executive producer på Bridgerton, der har skrevet manuskriptet til Queen Charlotte: A Bridgerton Story, og vi kan derfor håbe på, hvad det også ser ud til i traileren, at den nye serie ikke befinder sig stilmæssigt alt for langt fra den originale serie.

Den korte længde til trods, kan vi glæde os over, at hovedserien Bridgerton kommer med både en sæson tre og fire. Rygtet går, at den nye serie får premiere 4. maj 2023, men det er endnu ikke blevet bekræftet.

Få et smugkig på Queen Charlotte: A Brigerton Story her


Del artikel

Læs mere omNetflixBridgerton

Andre Serier | Nyheder