Serier | Nyheder

'The Buccaneers' byder på kostumedrama og stærke kvinder for alle pengene

Af
Signe Bjørg Granberg
17. august 2023
'The Buccaneers' på Apple TV+
Christina Hendricks fra 'Mad Men' kan snart opleves i 'The Buccaneers' på Apple TV+ / Foto: Courtesy of Apple

Del artikel

Den kommende dramaserie fra Apple TV+ er baseret på en roman af den Pulitzerpris-vindende forfatter Edith Wharton, og seriens kreative hold består udelukkende af kvinder

The Buccaneers er en ny dramaserie inspireret af Pulitzer-vinderen Edith Whartons sidste ufærdige roman af samme navn. Wharton var den første kvinde nogensinde til at vinde den prestigefulde Pulitzer-pris, og hun vandt på baggrund af bogen The Age of Innocence (Uskyldens år) fra 1920. Bogen blev filmatiseret tilbage i 1992 med ingen ringere end Martin Scorcese ved roret.

'The Buccaneers' på Apple TV+
Balsæsonen skydes i gang med amerikanernes indtog i London i 1870
Foto: Courtesy of Apple

Det nye, moderne kostumedrama udspiller sig i London i 1870, hvor en gruppe unge, amerikanske kvinder indtager den berømte balsæson i London. Med deres anderledes, frimodige sind (og penge i ryggen!) sætter de gang i et anglo-amerikansk kultursammenstød af dimensioner.

For selv om de unge kvinder er sendt til stivstikker-England for at sikre sig magtfulde ægtemænd og titler, er de indstillet på meget mere end det – at sige ja til en mand er kun begyndelsen på deres nye liv.

'The Buccaneers' på Apple TV+
Kristine Frøseth som Nan St. George i 'The Buccaneers'
Foto: Courtesy of Apple

Serien er skabt af Katherine Jakeways, og hun har et helt hold af stærke kvinder i ryggen, herunder Susanna White, der instruerer, og Beth Willis der producerer.

Også seriens hovedroller indtages af et ensemble af dygtige, kvindelige skuespillerinder anført af Kristine Frøseth (Looking for Alaska), Alisha Boe (13 Reasons Why), Josie Totah (Saved by the Bell), Mia Threapleton (I am Ruth) og Christina Hendricks (Mad Men).

The Buccaneers får premiere på Apple TV+ 8. november.

Del artikel

Andre Serier | Nyheder