Serier | Nyheder

C More får premiere på ny serie med Anna Kendrick

AfVictoria Amalie Wolsing
1. juni 2020
Foto: Love Life/C More

Del artikel

Så er der godt nyt til alle os romantiske væsner, som elsker at fordybe os i en god kærlighedshistorie. Der er nemlig en god omgang kærlighed på vej til C More med ingen ringere end Anna Kendrick (The Twilight Saga, Up in the Air, Pitch Perfect) i hovedrollen.

Rejsen til kærlighed


Serien hedder Love Life og handler om ... kærlighed. Vi møder kvinden Darby, som spilles af Anna Kendrick. Hun er en kvinde i 20’erne, bor i New York med sine bofæller og har den evige drøm om kærlighed.

https://imgix.vielskerserier.dk/2020/06/LoveLife_s01e01_6.jpg
Foto: Love Life/C More


Serien sender os ud på en rejse igennem Darbys forhold. Serien fortæller rejsen fra det første forhold til det sidste. Hvordan vi mennesker giver vores hjerter væk til hen ad vejen ændre os til dem vi er, når vi endelig møder den, vi skal være sammen med resten af livet.

LÆS OGSÅ: Anmeldelsen af Rita sæson 5 afsnit 1-3

Hvert afsnit i serien fortæller historien om et nyt forhold i Darbys liv. Hvis flere sæsoner skulle komme er det en ny hovedpersons rejse til den sidste kærlighed, der skal fortælles.

Ugentligt afsnit


Den 14. juni har den romantiske komedieserie Love Life dansk premiere på C More. Vi har glæden af at få tildelt de første to afsnit på premieredagen. Efterfølgende bliver tålmodigheden vores ven, da vi får et nyt afsnit hver uge. Første sæson består af i alt ti afsnit af ca. en halv times varighed. Historien bliver fortalt af Lesley Manville.

LÆS OGSÅ: Nye serier på C More, Viaplay, TV 2 Play og Paramount+ i juni

Love Life er produceret til den nye amerikanske streamingtjeneste HBO Max, som blev lanceret i USA den 27. maj 2020 af Lionsgate Television og Feigco Entertainment, og Anna Kendrick er selv executive producer.

Se traileren til Love Life


Del artikel

Læs mere omC More

Andre Serier | Nyheder

Mest læste