Serier | Nyheder

Christopher står bag titelsangen til årets TV 2 julekalender 'Valdes Jul'

Af
Carina Nørgaard Schou
3. november 2023
christopher titelsang valdes jul
Christopher står bag titelnummeret til TV 2 julekalenderen 'Valdes Jul' / Foto: Victor Vejstrup Sloth / Warner Music Denmark / TV 2

Del artikel

Der er under en måned til premieren på TV 2's nyproducerede julekalender 'Valdes Jul', men allerede nu kan du komme i julestemning med Christophers titelnummer. Hør det her.

Der er ikke længe til, at december melder sin ankomst, og det er for mange børnefamilier lig med daglig julehygge foran fjernsynet i selskab med årets julekalender.

I år står TV 2 bag den helt nyproducerede julekalender Valdes Jul, og det er netop blevet offentliggjort, at det er sangeren Christopher, som har skabt titelsangen til julekalenderen.

Valdes Jul er hans første danske sang, siden nummeret First Like, og sangen er skrevet af Christopher sammen med Pil Kalinka Nygaard Jeppesen og Frederik Thaae.

valdes jul
'Valdes Jul' er årets nye familiejulekalender på TV Play og TV 2
Foto: TV 2

– Det er en af de første sange, jeg har skrevet på dansk, og jeg var meget overrasket over at finde ud af, hvor godt det fungerede at sidde sammen med manuskriptforfatterne fra Valdes Jul. Jeg blev introduceret til en eventyrlig og magisk verden men også en verden, hvor naturen var i fare. Målet var at forbinde de to ting og få det hele forenet i en sang, så den blev håbefuld, positiv og opløftende. Det synes jeg, vi er lykkedes godt med, siger Christopher om arbejdet med tilblivelsen af sangen.

Christopher spiller så vidt vides ikke selv med i årets julekalender, og det er måske også godt det samme. I hvert fald var vores anmelder ikke just imponeret over sangerens skuespilevner i Netflix-filmen A Beautiful Life, som havde premiere i juni i år.

I Valdes Jul følger vi drengen Valde, der opsøges af ulveskifteren Tala. Hun fortæller, at han er udvalgt som Skovens Vogter, og at det ældgamle Modertræ kalder på ham for at genskabe en pagt mellem skovens magiske væsener og menneskene. Samtidig vil Valde forhindre, at familiens gård gennem flere generationer bliver solgt, og det bringer ham på sporet af en familiehemmelighed, der har forbindelse til skoven.

Hør titelsangen til året julekalender her:

Del artikel

Andre Serier | Nyheder