Serier | Nyheder

Den populære serie 'Invincible' vender tilbage - Første trailer og premieredato er udgivet

Af
Daniel Lindekilde Engberg
22. juli 2023
Invincible sæson 2 teaser trailer
Foto: Amazon Studios

Del artikel

Den animerede serie 'Invincible' på Prime Video tog verden med storm, da første sæson udkom tilbage i 2021. Nu vender serien endelig tilbage.

Det er snart to og et halvt år siden Invincible først prydede vores skærme. En verden hvor superhelte er et hverdagssyn, og hvor skurkene er ligeså onde som de er absurde.

Nu er sløret for anden sæson løftet en smule, da der i forbindelse med San Diego Comic Con blev udgivet en teaser trailer samt en premieredato.

Vi følger teenageren Mark Grayson (Steven Yeun), der også opererer som superhelt under navnet Invincible. Der er ikke meget om plottet, der bliver givet væk i teaseren, men det lader til at Mark er under skarp overvågningen ovenpå afsløringen om sin far i første sæson. Vi bliver også introduceret for en enorm rolleliste og en masse nye skurke, der nok skal skabe ravage og underholdning.

Se teaser traileren

Intet sødt uden noget surt. Sæsonen bliver delt op i to, hvor første halvdel har premiere d. 3. november på Prime Video og resten af sæson har premiere i starten af 2024.

Del artikel

Andre Serier | Nyheder