Serier | Nyheder

Den stjernespækkede dramaserie 'Feud: Capote vs. The Swans' får premiere på HBO Max

Af
Signe Bjørg Granberg
22. januar 2024
FEUD: Capote Vs. The Swans -- Pictured: Calista Flockhart as Lee Radziwill. CR: Pari Dukovic/FX
Calista Flockhart som Lee Radziwill i 'FEUD: Capote Vs. The Swans' / Foto: HBO Max

Del artikel

Den længe ventede anden sæson af Ryan Murphys antologiserie 'Feud' er på trapperne med store navne som Naomi Watts, Chloë Sevigny, Demi Moore og Calista Flockhart på rollelisten. Se traileren her.

Anden sæson af antologiserien Feud har været længe undervejs, men nu er der godt nyt. Serien vender nemlig tilbage 7. februar på HBO Max, og denne gang har Oscar-nominerede Gus Van Sant instrueret.

Første sæson af Feud handlede om den virkelige fejde mellem Joan Crawford og Bette Davis, spillet af Jessica Lange og Susan Sarandon.

Nu er turen så kommet til en ny strid – nemlig den mellem forfatteren Truman Capote og hans entourage af societykvinder, som han kaldte sine svaner.

I Feud Capote Vs. The Swans udleverer Capote i 1975 sladder og hemmeligheder om sine velhavende veninder i en novelle i magasinet Esquire. Det leder til en stor skandale, der gør, at forfatteren bliver isoleret socialt.

Serien er baseret på bestselleren Capote’s Women: A True Story of Love, Betrayal, and a Swan Song for an Era af Laurence Leamer.

Gus Van Sant (Good Will Hunting) har instrueret serien, hvor Tom Hollander (The White Lotus) portrætterer forfatteren Truman Capote. Svanerne spilles af Naomi Watts, Chloë Sevigny, Molly Ringwald, Demi Moore, Calista Flockhart og Diane Lane, og den elegante og ekstravagante 70’er-stil ser ud til at være ramt lige på kornet.

Feud Capote Vs. The Swans får premiere 7. februar på HBO Max. Den første sæson af Feud bliver tilgængelig samme dag.

Vil du lytte til Vi Elsker Serier? Så lyt til vores podcast 'Det, vi elsker', hvor vi en gang om ugen dykker ned i de største nyheder fra kulturens verden. Du kan lytte til podcasten i appen Ally, i Apples podcast-app eller på Spotify:

Del artikel

Andre Serier | Nyheder

Mest læste