Serier | Nyheder

Der sparkes seriøst røv i den nye trailer til 'The Continental' – Se den her

Af
Daniel Lindekilde Engberg
10. august 2023
The Continental trailer
Mel Gibson som Cormac i 'The Continental' / Foto: Prime Video

Del artikel

Udvidelsen af John Wick-universet skydes i gang med 'The Continental', der følger en ung Winston i hans kamp om at overtage det famøse hotel.

I 1970'ernes New York ankommer en ung Winston Scott (Colin Woodell) for at hjælpe sin bror, der har stjålet fra The Continentals bestyrer Cormac (Mel Gibson). Som Cormac forklarer i traileren "Find ham. For hvis du ikke gør det, vil jeg bringe vægten af ​​hele denne institution ned på jer begge.", hvilket ikke er en tom trussel, når man tager i betragtning, at det huser nogle af verdens mest dødbringende lejemordere.

Det sætter Winston på en farefuld tur igennem New Yorks underverden i en storstilet kamp om kontrollen over hotellet.

Se traileren

Noget som der ikke lader til at være gået ned på er action, hvilket man heller ikke ville forvente fra en serie sat i John Wick-universet. Blændende koreografi, skuddueller, biljagter og eksplosioner fylder godt i traileren, og lægger op til at være alt hvad man kunne håbe på.

The Continental er en serie i tre dele, der vil blive udgivet ugentligt på Prime Video her i Danmark. I USA har første del har premiere d. 22. september, del 2 d. 29 september og del 3 d. 6. oktober. Prime Video har før meldt ud at serien har premiere i september, så vi formoder at ovenstående datoer også gør sig gældende herhjemme.

Del artikel

Læs mere omPrime Video

Andre Serier | Nyheder