Serier | Nyheder

Disney+ pumper fede serier ud!

AfFreja Hertz Tefcke
27. august 2019
(Foto: Star Wars Episode III - Revenge of the Sith/Lucasfilm)

Del artikel

Hvis man – ligesom mig – voksede op med nogle af de klassiske Disney-serier, så kan man stille og roligt begynde at glæde sig til, at et af de største hits for Disney-serier kommer tilbage.

Lizzie McGuire er nemlig blevet bekræftet som en revival og har endda den originale skaber af serien, Terri Minsky, tilbage på bænken. Udover Terri, har Hillary Duff også besluttet at vende tilbage til serien!

Serien kommer til at følge en nu 30-årig Lizzie (Hillary Duff), der bor i New York og forsøger at navigere voksenlivet. Serien vil stadig inkludere den animerede (og unge) Lizzie som kommer til at tilbyde et sjovt take på den voksne Lizzies tanker.

Så nu kan vi kun krydse fingre for, at serien kommer tidligere end man kan håbe, og at det bliver lige så sjovt som den originale serie!

Og...og... OG!

Hvis man har gået og ventet på at se nogle af de gamle karakterer fra Star Wars, så kan man måske ligeså stille begynde at glæde sig, fordi vi får en ny Star Wars-serie på Disney+ - og denne gang får vi et velkendt ansigt tilbage.

Lucasfilms chef, Kathleen Kennedy, gjorde det officielt, at der vil blive lavet en Obi Wan-serie og den får premiere på Disney+. Hun sagde i samme omgang, at de allerede har manuskriptet klar og er klar til at starte produktionen allerede næste år, og endnu mere overraskende afslørede hun også, hvem der skulle spille Obi-Wan:

Ewan McGregor!

Han vender tilbage til sin originale rolle i universet, og virker til at glæde sig til at gå i gang med produktionen – så må vi andre vente spændt og se, hvornår den får premiere!

Læs også: Ny trailer til Star Wars-serie

Del artikel

Andre Serier | Nyheder

Mest læste