Serier | Nyheder

Efterårsferiens serieguide

AfFreja Hertz Tefcke
12. oktober 2019
Netflix

Del artikel

Tiden er kommet til dyner, tæpper, serier, take away og masser af hygge i sofaen! Der er så mange serier, man kan se og slet ikke nok tid – her kan du læse vores serieguide til efterårsferien med gys, action og meget andet, der passer til en nogle gode binge-sessions i efterårsferien!

OBS! Hvis du ser videoen til ende, kan du deltage i konkurrencen om et gavekort på 200 kr. til Hungry.dk, så du kan nyde en aften med take-away og "binge-watching".

Mindhunter
Netflix

2 sæsoner, et væld af seriemordere, fantastisk skuespil og meget andet udgør Mindhunter – en serie, der følger en gruppe FBI-agenter, der forsøger at udnytte profilering og anvende det, når de leder efter seriemordere. Den eneste måde frem er ved at snakke med seriemordere, høre deres historier og anvende det i deres nye tiltag – og ikke alle er med på idéen om det. Spændende og medrivende er de to bedste beskrivelser af Mindhunter, og den skal virkelig ses og nydes!

Trailer kan ses HER

Fleabag
Amazon Prime Video

Emmy-vinder og britisk. Mere kan man ikke bede om fra en serie som Fleabag!
Komedieserien er tilpasset til vores skærme fra et teaterstykke, og handler om en ung kvinde, der forsøger at leve livet i London og hendes forsøg på at klare sig efter en tragedie; og hvordan hun forener sig med det hele.
Serien er sjov og hjertevarm, og nærmest lavet til at varme en op på en kold efterårsaften.

Trailer kan ses HER

The Haunting of Hill House
Netflix

Gys og gru er næsten lige så meget en del af efteråret, som te og varm kakao er – og hvis man skal gyse godt, så burde man se The Haunting of Hill House! Familien Crain kæmper med spøgelser (både virkelige og spøgelser fra deres fortid), efter en tragedie bringer dem sammen igen. Der er spøgelser i lange baner, masser af uhygge og så er den samtidigt en serie, der hiver lidt i hjertet – den kan altså lidt af det hele, og det skal ses!

Trailer kan ses HER

The Exorcist
Amazon Prime Video

En serie bygget på en af de mest skræmmende film til dags dato, og den lever op til sit materiale! Serien byder på grusomme og grafiske besættelser, en families kamp for at kunne redde deres datter, en præst, der tvivler på ham selv, korruption i kirken, der strømmer hele vejen ned til Rom – alt i alt har The Exorcist så meget at byde på, om det er gys eller en masse nik til den originale film!

Trailer kan ses HER

Mr. Mercedes
C-More

Baseret på en bog af Stephen King – der som bekendt er en gyserforfatter, der virkeligt ved hvad han laver – Mr. Mercedes er fortællingen om en gammel, hårdnakket detektiv der forsøger at jagte en psykopatisk morder, der har fået tilnavnet Mr. Mercedes og få retfærdigheden til at ske fyldest. Der er både action og gys i lange baner, og Mr. Mercedes er helt klart en serie, der skal ses og nydes i fulde drag!

Trailer kan ses HER

For at serierne bliver nydt ekstra godt, kræver det også lækker mad – det kan du få igennem Hungry.dk og endnu bedre, så kan du bruge koden VES5 og få 5 % rabat ved din bestilling helt frem til d. 20. oktober!

God efterårsferie fra Vi Elsker Serier!

Læs også: 5 serier du skal se i efterårsferien

Læs også: 5 fede komedieserier

Del artikel

Andre Serier | Nyheder