Serier | Nyheder

Efterfølger til Netflix-hittet 'Kastanjemanden' er på vej

Af
Signe Bjørg Granberg
18. marts 2024
The Chestnut Man. (L to R) Mikkel Boe Følsgaard, Danica Curcic.
Mikkel Boe Følsgaard og Danica Curcic i Kastanjemanden, der nu får en opfølger på Netflix / Foto: Courtesy of Netflix

Del artikel

Danica Curcic og Mikkel Boe Følsgaard vender tilbage i rollerne som Naia Thulin og Mark Hess i efterfølgeren til den populære krimiserie 'Kastanjemanden' baseret på Søren Sveistrups roman.

Da Netflix filmatiserede Søren Sveistrups voldsomt populære krimi, Kastanjemanden, tilbage i 2021, blev serien et stort hit ikke bare i Danmark, men på verdensplan. Og nu er der så en selvstændig efterfølger på vej.

Det har Netflix netop annonceret sammen med en beskrivelse af plottet i den nye sæson:

En 41-årig kvinde fundet myrdet, og da politiet i deres jagt på gerningsmanden undersøger kvindens digitale fingeraftryk, står det klart, at hun i månedsvis har været udsat for en voldsom form for stalking.

Den endnu ukendte gerningsmand har leget en ufrivillig gemmeleg ved at overvåge hende i private situationer og sende hende billeder og videoer i en lind strøm sammen med noget, der ligner et børnerim.

Det bliver hurtigt klart, at mordet kan kædes sammen med en anden uopklaret sag, hvor en 17-årig gymnasieelev for et par år siden også blev udsat for voldsom stalking, inden hun blev fundet død.

Mark Hess er tilbage i København og påtager sig at lede efterforskningen sammen med sin tidligere partner Naia Thulin. Men forholdet mellem de to efterforskere er kompliceret. Efter sagen om Kastanjemanden forsøgte Hess og Thulin at date, men forholdet endte brat og var fyldt med uforløste følelser.

Danica Curcic og Mikkel Boe Følsgaard genoptager rollerne som Naia Thulin og Mark Hess fra den første sæson, men der er endnu ikke meldt flere skuespillernavne ud.

Det er Dorte Warnøe Høgh og Emilie Lebech Kaae, der har skrevet manuskript til serien, og Milad Alami (Bullshit, Charmøren) der er konceptualiserende instruktør.

Morten Kjems Hytten Juhl & Stine Meldgaard Madsen producerer for SAM Productions.

Kastanjemanden 2 forventes at få premiere på Netflix i 2026.

Vil du lytte til Vi Elsker Serier? Så lyt til vores podcast 'Det, vi elsker', hvor vi en gang om ugen dykker ned i de største nyheder fra kulturens verden. Du kan lytte til podcasten i appen Ally, i Apples podcast-app eller på Spotify:

Del artikel

Andre Serier | Nyheder