Serier | Nyheder

Endelig! Stjernerne fra 'Love Actually' samles igen

AfVi Elsker Serier
28. november 2022
Love Actually særafsnit
Tekst: Line Frandsen. Billeder fra filmen 'Love Actually' / Foto: Universal Pictures / Ronald Grant Archive / Ritzau Scanpix

Del artikel

Til næste år fylder én af verdens mest ikoniske julefilm 20 år, og for at markere jubilæet vil skuespillerne fra 'Love Actually' samles igen i særudgave i tv.

Den har fået tusindvis af håbløse romantikere til både at grine og græde – og om lidt gør den det (måske) igen!

I hvert fald er det nu sikkert og vist, at skuespillerne fra alletiders julefilm Love Actually nu samles igen i en særudgave, der bliver vist på den amerikanske tv-kanal ABC næste uge.

Det skriver CNN.

Årsagen til gensynet er, at det næste år er 20 år siden, at Love Actually udkom for første gang. Siden er den blevet en sød juletradition herhjemme og i udlandet.

Både Hugh Grant, Laura Linney, Emma Thompson, Bill Nighy og Thomas Brodie-Sangster, der spillede nogle af de bærende roller, vil medvirke i særafsnittet. Det samme vil filmens instruktør Richard Curtis.

Ifølge ABC vil særafsnittet blandt andet centrere sig om coronapandemien, og hvordan den ændrede vores måde at være sammen på og holde sammen på.

Og så vil den – som det også var tilfældet med filmen – også understrege, hvor vigtigt venlighed og kærlighed er – både dengang og nu.

Det vides ikke, om særafsnittet også vil blive vist på dansk tv på et senere afsnit.

Det er ikke første gang, at Love Actually-holdet er blevet genforenet. Det samme skete i 2017 til BBCs "Red Nose Day", som er en tilbagevendende tv-indsamling, hvor pengene går til at forhindre børnefattigdom.

Love Actutally kan ses på Filmstriben, Prime Video og Viaplay.

Artiklen blev første gang bragt på Se og Hør. Dette er en redigeret version.

LÆS OGSÅ: De 10 bedste julekalendere nogensinde

LÆS OGSÅ: Anmeldelse: Den komiske timing truer med at stille de gamle træsko i juleafsnittet af ’Klovn’

LÆS OGSÅ: De 3 bedste serieanbefalinger til juleferien

Del artikel

Andre Serier | Nyheder