Serier | Nyheder

Første teaser til den nye danske Netflix-serie 'Skruk' er landet

AfDaniel Lindekilde Engberg
26. april 2022
Foto: Skruk/Tine Harden/Netflix

Del artikel

Den nye romantiske dramakomedie fra Netflix 'Skruk' har fået sin første teaser trailer, og den sætter hovedpersonen i en prekær situation.


Nana vælger at inseminere sig selv med sin ekskærestes sæd, og bliver som resultat deraf gravid. Hun står nu med to store udfordringer foran sig. 1: Fortælle sin ekskæreste at hun har insemineret sig med hans sæd. 2: Prøve at vinde ham tilbage, noget som det første problem gør besværligt, da hun kæmper mod uret inden de første tegn viser sig.

Nanas graviditet giver dog anledning til at se sine patienter i et nyt lys, men det væv af løgne hun har spundet over årene bliver mere og mere besværlige at navigere rundt i. Det kan ende med at Nana for første gang skal konfrontere både andre, men også sig selv med sandheden.

Se teaser traileren


Josephine Park var ikke i tvivl da hun fik tilbudt rollen som Nana, og fik muligheden for at ændre opfattelsen om det tabu at gå til fertilitetslæge:

"Jeg var ikke i tvivl, da jeg blev tilbudt rollen som Nana i Skruk, fordi serien berører noget, der fylder meget i mange menneskers liv: ønsket om at få børn og have svært ved det. Jeg håber, Skruk kan hjælpe med at aftabuisere det at være i fertilitetsbehandling og på en uhøjtidelig måde italesætte den smerte, men også glæde, der kan være forbundet med at skabe en familie." fortæller Josephine Park.

Del artikel

Læs mere omNetflixSkruk

Andre Serier | Nyheder