Serier | Nyheder

George Clooney i ny serie på C More

AfJonas
19. februar 2019

Del artikel

https://imgix.vielskerserier.dk/2019/02/Anonymous-Content2.jpg
Foto: Catch-22/Anonymous Content

Nu kan danske serie- og George Clooney-fans glæde sig over, at skuespilleren, der slog igennem i Skadestuen og siden har haft en gloværdig karriere indenfor filmens verden, er tilbage i formatet hvor det hele startede - i serien Catch-22, som danske seere vil kunne følge på C More. Clooney skal både instruere, producere og spille skuespil.

C More skriver følgende om den kommende serie i pressematerialet:

"Serien er baseret på Joseph Hellers satiriske krigsroman (Punkt 22) fra 1961 og tager seerne med til tiden under 2. Verdenskrig.

Catch-22 handler om piloten John Yossarian, en antihelt spillet af Christopher Abbott (Girls, The Sinner), der er frustreret og fortvivlet over, at tusindvis af mennesker han slet ikke kender, forsøger at dræbe ham. Ja, selv det amerikanske luftvåben synes at gøre sit for at mindske hans chancer for overlevelse ved konstant at øge antallet af missioner, som piloterne skal gennemføre for at fuldføre deres tjeneste.

Yossarian forsøger at blive erklæret sindssyg for at slippe væk fra hæren og krigen, men kommer i konflikt med den absurde bureaukratiske regel ”Catch-22”. Den siger, at man på den ene side rigtig nok kan betragtes som sindssyg, hvis man flyver det ene farlige bombetogt efter det andet. Men på den anden side kræver det et rask sind at bekymre sig om sin egen sikkerhed og bede om fritagelse fra tjeneste. Dermed er Yossarian fanget i et dilemma uden løsning – en såkaldt ”Catch 22”."

Udover Clooney kan man også glæde sig til at se førnævnte Abbott, Kyle Chandler (Bloodline, Friday Night Lights og The Wolf of Wall Street) og ikke mindst Hugh Laurie (The Night Manager og House) i Catch-22.

"Catch-22 har det hele. Den er produceret i bedste Hollywood-stil, har flere gode skuespillere og så er fortællestilen både humoristisk og alvorlig på samme tid. Så den glæder vi os virkelig til at præsentere for vores kunder", lyder det fra C More.

Se trailer til Catch-22 her:

Serien kommer til at bestå af 6 afsnit á cirka en time og vil få premiere på C More til maj. Vi følger selvfølgelig op på premieredato, når denne offentliggøres.

Læs også: Aktuelle serier på C More i februar

Læs også: Kan du huske serien? Skadestuen

Del artikel

Andre Serier | Nyheder