Serier | Nyheder

Godt nyt om anden sæson af HBO-serien 'The Last of Us'

Af
Signe Bjørg Granberg
10. januar 2024
'The Last of Us'
Pedro Pascal som Joel og Bella Ramsey som Ellie i første sæson af 'The Last of Us' / Foto: HBO Max

Del artikel

Den populære HBO-serie, der var blandt de mest sete på HBO Max sidste år, har netop føjet en kendt Emmy-nomineret skuespiller til rollelisten.

Første sæson af HBO-serien The Last of Us tog alle med storm, da den løb over skærmen i starten af 2023. Serien er baseret på Playstation-spillet af samme navn og skabt af de to erfarne herrer, Craig Mazin (Chernobyl) og Neil Druckmann.

Det er allerede blevet annonceret, at der også kommer en sæson to af serien, og nu bekræfter HBO, at de har fundet skuespilleren, der skal spille Abby – en af de bærende karakterer i den nye sæson.

Valget er faldet på den Emmy-nominerede skuespillerinde Kaitlyn Dever, som de fleste nok kender fra miniserierne Unbelievable og Dopesick. Craig Mazin og Neil Druckmann udtaler om valget af Dever til rollen:

– Vores castingproces for sæson 2 har været identisk med sæson 1: Vi leder efter verdensklasse skuespillere, der indkapsler sjælene af karaktererne i kildematerialet. Intet betyder mere end talent, og vi er begejstrede for at have en anerkendt performer som Kaitlyn til at slutte sig til Pedro, Bella og resten af vores familie.

Kaitlyn Dever
Kaitlyn Dever tilslutter sig castet i anden sæson af 'The Last of Us'
Foto: HBO Max

The Last of Us udspiller sig tyve år efter, den moderne civilisation er blevet ødelagt. Joel (Pedro Pascal), en hærdet overlever, får til opgave at smugle den 14-årige Ellie (Bella Ramsey) ud fra en strengt reguleret karantænezone. Hvad der ved første øjekast synes at være en simpel opgave, bliver hurtigt til en brutal rejse, hvor de må stole på hinanden for at overleve.

I den nye sæson skal Kaitlyn Dever spille karakteren Abby, en dygtig soldat, hvis sort-hvide syn på verden udfordres, når hun søger hævn for dem, hun elskede.

Anden sæson af The Last of Us forventes at få premiere på HBO Max i 2025.

Del artikel

Andre Serier | Nyheder

Mest læste