Serier | Nyheder

Godt nyt til alle 'Klovn'-fans: Hitserien vender tilbage

Af
Claus Nygaard Petersen
25. juni 2024
Casper Christensen og Frank Hvam i 'Klovn'
Casper Christensen og Frank Hvam i 'Klovn' / Foto: Per Arnesen/TV 2

Del artikel

Medserieskaber Casper Christensen afslører på Instagram, at der kommer mere af den populære danske komedieserie.

Kalder alle Klovn-elskere!

Der kommer mere af Casper Christensen og Frank Hvams efterhånden ikoniske danske komedieserie!

Nyheden ”breakede” Casper Christensen selv på sin Instagram. I en story lagde komikeren op til, at fans kunne stille spørgsmål til ham, som så ville blive besvaret i hans podcast Casper 3080 Tikøb.

Det skulle være nogle spørgsmål på med kød på, og Casper Christensen sagde så, at det skulle ikke være noget med, hvor Frank Hvam er, og om der kom mere Klovn.

”Det kan jeg svare ret nemt på: Jeg ved ikke, hvor Frank er og ja, der kommer mere Klovn,” lyder det lettere nonchalant fra Casper Christensen i videoen. At det ikke er en helt ubetydelig melding, serieskaberen kommer med, afsløres dog hurtigt ud fra hans ansigt.

der kommer mere klovn med casper christensen
Foto: Instagram

Umiddelbart efter at have sagt, at der kommer mere Klovn, fortsætter Casper Christensen ganske vist med at tale, dog med et stort smil på ansigtet.

På den måde er det helt i seriens ånd, at meddelelsen om en kommende 10. sæson, special eller en film sker halvvejs inde i en Instagram-story, der handler om noget helt andet end Klovn.

Den drilske og lidt henkastede måde er præcis sådan, skelsættende øjeblikke sker i den danske komedieserie, hvor Frank eller Casper siger et eller andet, som de selv mener er ubetydeligt, men som omverden reagerer kraftigt på – præcis, som det sker her.

Hvornår vi får mere Klovn, og i hvilken form det bliver, er der endnu ingen forlydender om. Sikkert er det dog, at vi skal helt tilbage til 2022 for at finde sidste sæson af serien. Her løb den niende af slagsen over skærmen fra juli til september samt en julespecial i slutningen af november.

Så vi trænger efterhånden også til flere pinligheder fra Frank, Casper og resten af Klovn-universet.

Vil du lytte til Vi Elsker Serier? Så lyt til vores podcast 'Det, vi elsker', hvor vi en gang om ugen dykker ned i de største nyheder fra kulturens verden. Du kan lytte til podcasten i appen Ally, i Apples podcast-app eller på Spotify:

Del artikel

Læs mere omTV 2 PlayTV 2

Andre Serier | Nyheder