Serier | Nyheder

Hamilton er C Mores største internationale satsning

AfLine Traberg
20. december 2019
(Foto: Hamilton(C More)

Del artikel

Der er meget på spil, når den nye thrillerserie Hamilton får premiere på C More 1. januar 2020. Streamingtjenesten har kastet store summer efter, hvad der bliver deres største internationale satsning nogensinde, og med stjerneskuddet Jakob Oftebro i hovedrollen som den unge agent Carl Hamilton, bliver resultatet uden tvivl et kig værd.

https://imgix.vielskerserier.dk/2019/12/Hamilton-4.jpg
(Foto: Hamilton(C More)

Hæsblæsende handling i ny Hamilton-serie


Handlingen tager udspring i den nye kolde krig og involverer både bombesprængninger, cyberangreb og falske nyheder. Den nyligt hjemvendte Hamilton bliver beskyldt for at være dobbeltagent, mens han prøver at finde bagmændene sammen med SÄPO-agenten Kristin Ek, spillet af Nina Zanjani.

Figuren Hamilton er skabt af succesforfatteren Jan Guillou, men der er skrevet en helt ny historie af Petter S Rosenlund til denne serie.

Jakob Oftebro som Hamilton


Skuespiller Jakob Oftebro (1864 og Kriger) spiller rollen som Hamilton, den seje, karismatiske og mystiske agent:
”Det var vildt interessant at få lov til at gå ind i rollen som Hamilton, der vender tilbage til Sverige efter at have været i USA i lang tid. At være med fra starten af hans karriere og forstå og forklare det, som gør ham til den, han er i filmene,” siger Jakob Oftebro i C Mores pressemeddelelse.
https://imgix.vielskerserier.dk/2019/12/Hamilton-2.jpg
Foto: Hamilton/C More


Udover Jakob Oftebro og Nina Zanjani medvirker også Katia Winter, Krister Henriksson, Thomas Hanzon, Jörgen Thorsson, Suzanne Reuter, Peter Andersson og Annika Hallin i serien. Hamilton er produceret af Dramacorp Pampas Studio og Kärnfilm for C More i samproduktion med Beta Film og ZDF. Serien er instrueret af Erik Leijonborg, mens Martina Stöhr og Petra Jönsson er producenter.

Thrillerserien Hamilton har premiere på C More den 1. januar 2020. Se den her!

LÆS OGSÅ: Den skamroste thriller The Capture har fået dansk premiere

Del artikel

Andre Serier | Nyheder