Serier | Nyheder

Den skamroste thriller The Capture har fået dansk premiere

AfTrine Jerichau Roslev
27. november 2019
Foto: The Capture/C More

Del artikel

Tidligt i efteråret sendte BBC thrilleren The Capture, som fik stor ros i de britiske medier. Nu kan vi også se serien i Danmark, da den netop nu har fået premiere på streamingtjenesten C More.


"Dybt foruroligende og skræmmende realistisk"


The Capture

"Hvis der er nogen retfærdighed til, vil alle tale om The Capture lige nu. Ben Chanan's overvågnings-thriller har ikke bare ét af de de seneste års bedste plot, den er også én af de mest overbevisende."

I en anden britisk avis The Times sammenligner anmelderen James Jackson The Capture med hitserien Bodyguard, som er set af i alt 14 millioner mennesker, og giver serien fire ud af fem stjerner. Derudover har The Capture fået fire ud af fem stjerner hos Independent og fem ud af fem stjerner hos I News.

Få en smagsprøve på The Capture i seriens trailer


Tvivl om overvågningsvideos ægthed


The Capture

Den unge og fremadstormende kriminalkommissær Rachel Carey pågriber hurtigt Shaun og konfronterer ham i afhøringslokalet med billeder, der viser Shaun slå advokaten og slæbe hende væk. Shaun kæmper for sin frihed, mens Rachel begynder at tvivle på, om overvågningsvideoen mon er ægte, og om sagen er så lige til.

Seriens hovedroller spilles af Holliday Grainger (Eventyret om Askepot) og Callum Turner (Fantastiske skabninger: Grindewalds forbrydelser). Derudover skal vi møde Ron Perlman (Sons of Anarchy), Ben Miles (The Crown) og Famke Janssen (X-Men).

Serien består af i alt otte afsnit. De første to afsnit havde premiere på C More den 26. november. To nye afsnit bliver tilgængelige de efterfølgende tre tirsdage.

LÆS OGSÅ: Anmeldelsen af Peaky Blinders sæson 5

Del artikel

Læs mere omC More

Andre Serier | Nyheder

Mest læste