Serier | Nyheder

Han skal udfylde Michael Douglas' sko i genindspilningen af 80'ernes store thriller 'Fatal Attraction'

Af
Alexander Jørgensen
17. maj 2023
Interview med Joshua Jackson fra 'Fatal Attraction'
Lizzy Caplan som Alex Forrest og Joshua Jackson som Dan Gallagher i 'Fatal Attraction' på SkyShowtime. / Foto: SkyShowtime

Del artikel

'Fatal Attraction' blev en af 80'ernes helt store klassiske film, og nu er den tilbage i serieform på SkyShowtime. Vi Elsker Serier bringer her et interview med Joshua Jackson, der spiller rollen som Dan Gallagher i den nye indspilning.

Alexandra Cunningham (Desperate Housewives) og Kevin J. Hynes (Perry Mason) er kræfterne bag den nyfortolkning af 80’er klassikeren Fatal Attraction, der bliver tilgængelig som en serie på SkyShowtime fra 22. maj.

Det bliver en version, som skal hive det psykologiske drama op i vores tid og give et nyt perspektiv på de problemstillinger og dynamikker, som skildres i originalen. Det er netop det, som Joshua Jackson (Fringe og Dawson’s Creek) taler om i interviewet. Det var den nye retning, Cunningham ville tage oplægget, som tiltrak ham ved projektet.

I interviewet kommer de også rundt om hans oplevelser på sættet, hans forhold til den fejlbarlige karakter, han spiller, og hvilket canadisk show, han helst så Fatal Attraction fusionere med.

Første sæson af Fatal Attraction kan ses på SkyShowtime fra 22. maj 2023.

Del artikel

Andre Serier | Nyheder

Mest læste