Serier | Nyheder

HBO Max afslører trailer og premieredato til længeventet komedieserie

AfTrine Jerichau Roslev
17. februar 2022
Sofia Helin (tv) i LUST / Foto: Johan Paulin, HBO Max
Sofia Helin og Anja Lundqvist i 'LUST' / Foto: Johan Paulin, HBO Max

Del artikel

Komedieserien LUST med Sofia Helin fra 'Broen' får snart premiere, afslører HBO Max.


LUST

Snart finder vi ud af, om serien indfrier forventningerne, for HBO Max afslører nu, at serien får premiere den 18. marts 2022.

Se traileren til 'LUST'


Serien handler om fire 40+ kvinder, der kæmper for at holde lysten i live i en seksuelt frustreret verden. De fire kvinder, Anette, Nadia, Ellen og Martina har kendt hinanden, siden de var børn, og nu er Anette ekspert i Sundhedsstyrelsen.

Hun er i gang med en undersøgelse, hvis slogan, "Sex er en motorvej til sundhed", får de fire kvinder til at stille skarpt på sexlivet og spørger sig selv: Påvirker god sex – eller manglen på samme – sundheden for kvinder over 40? Hvornår blev passion erstattet af planlagt torsdagssex? Siden hvornår blev det en forventet rutine at vente en halv time på, at din eksmands Viagra begynder at virke? Er uforpligtende sex meget mere givende end sex i et forhold?

Hovedrollerne i den, i følge HBO Max, skamløst sjove serie spilles af Sofia Helin (Broen), Anja Lundqvist (Gåsmamman), Julia Dufvenius (Fartblind) og Elin Klinga (The Unlikely Murderer).

LÆS OGSÅ: Nye serier og sæsoner på HBO Max i februar 2022

Del artikel

Læs mere omHBO Max

Andre Serier | Nyheder