Serier | Nyheder

Her er forårets store serier på TV 2

AfBuster Kristensen
8. februar 2021
Her er forårets store serier på TV 2
Foto: Hvide Sande/Per Arnesen/TV 2

Del artikel

Efter et turbulent produktionsår kan den danske mediemastodont præsentere en række nye sæsoner og serier på hovedkanalen og TV 2 PLAY.

Peter Mygind vender tilbage til mordgåderne, en helt ny krimiserie får premiere og efterårets nok mest omstridte erhverv portrætteres satirisk i en ny sæson af Minkavlerne.

Minkavlerne

https://imgix.vielskerserier.dk/2021/02/Minkavlerne.jpg
Foto: Minkavlerne/Per Arnesen/TV 2

På trods af efterårets masseaflivninger på de danske minkfarme, så overlever TV 2 Zulus absurde komedieserie Minkavlerne, der har fået en sæson mere. Serien har nemlig slet ikke levende dyr på rollelisten, og derfor kan du igen følge med i den krudtgale, nordjyske families anstrengelser for at få gården og livet til at køre nogenlunde rundt.

LÆS OGSÅ: What to Watch: Episode #1

Til gengæld har den stjernespækkede komedie andre fornemme repræsentanter for udkantsdanmark på rollelisten i form af bl.a. komikerne Ruben Søltoft, Frank Hvam, Mick Øgendahl og de rutinerede jyder i Bodil Jørgensen, Kirsten Lehfeldt og Niels Hausgaard.

Sommerdahl

https://imgix.vielskerserier.dk/2021/02/Sommerdahl.jpg
Foto: Sommerdahl/TV 2

Også i krimiserien Sommerdahl flyttes fokus ud i det danske land. Her er det i Helsingør, hvor Peter Mygind i rollen som efterforskeren Dan Sommerdahl skal forsøge at holde sammen på sit ægte- og makkerskab, samtidig med at skal opklare en række forbrydelser i den smukke havneby med udsigt til Øresund.

LÆS OGSÅ: Robert Prisen 2021: Her er serie-vinderne

Men Dan Sommerdahl har det ikke nemt, for der er knas mellem ham og ægtefællen, der også er kriminaltekniker og spillet af Laura Drasbæk (Forbrydelsen, Lærkevej). Bruddet bliver ikke nemmere af at politimakkeren, og Dans bedste ven Flemming, spillet af André Babikian (Livvagterne, Brødre), flytter ind.

Hvide Sande

https://imgix.vielskerserier.dk/2021/02/hvide-sande-hovedrollerne-foto-af-per-arnesen-tv-2.jpg
Foto: Hvide Sande/Per Arnesen/TV 2

Den kommende serie Hvide Sande er den første fiktionsserie fra A.J. Kazinski – et pseudonym, der dækker over krimiforfatterparret Jacob Weinreich og Anders Klarlund. Sammen står de bag nogle af dansk krimilitteraturs største successer.

Hvide Sande foregår i den vestjyske fisker- og ferieby af samme navn. Idyllen bliver snart brudt, da en tysk surfer findes myrdet, og makkerparret Helene og Thomas går undercover i den lille by for at afsløre morderen. Men jagten er ikke nem, og det er de nye roller som ægtepar heller ikke for Helene og Thomas.

LÆS OGSÅ: Nye serier og sæsoner på streamingtjenesterne i februar

I hovedrollerne ses Marie Bach Hansen (Arvingerne, Hvidsten Gruppen) og Carsten Bjørnlund (Rita, Forbrydelsen) som politifolkene, der skal finde en drabsmand i det smukke, hvide klitlandskab.

Premieredatoer ikke endeligt offentliggjorte

De nævnte serier har endnu ikke fået premieredatoer, men TV 2 skriver i en pressemeddelelse, at de udkommer i løbet af 2021s første halvår.

LÆS OGSÅ: David Tennant som seriemorder: Månedens serietip på C More

LÆS OGSÅ: Vi Elsker Serier anbefaler: Your Honor, Lupin og Outlander

LÆS OGSÅ: Anmeldelse: En krimi-klassiker er født med 'C B Strike: Lethal White'

Del artikel

Læs mere omTV 2TV 2 Play

Andre Serier | Nyheder

Mest læste