Serier | Nyheder

Hitlers arv: Storslået efterkrigsdrama får premiere på Viaplay

AfBuster Kristensen
7. december 2020
Foto: The Defeated/Stanislav Honzik/Viaplay

Del artikel

Dramaserien The Defeated får snart premiere på Viaplay. En trailer giver et indblik i serien, der foregår i et sønderbombet Berlin efter det nazistiske Tredje Riges fald.


The Defeated

Midt i kaosset står den amerikanske politimand Max McLaughlin, der spilles af Taylor Kitsch (True Detective, Waco). McLaughlin er hyret af den amerikanske besættelsesmagt til at opstøve og stoppe den tyske gangsterboss, der går under navner ’Engelmacher Gladow’. Gansterchefen spilles af tyske, rutinerede Sebastian Koch (De andres liv, Die Hard).

LÆS OGSÅ: Nye serier og sæsoner på Viaplay, Xee og C More i december

Samtidig forsøger McLaughlin at finde sin bror Moritz, der spilles af Logan Marshall-Green (Orange County). Soldaten Moritz forsvandt fra sin militære enhed i krigens sidste dage. McLaughlin må derfor arbejde sammen med den lokale politichef Elsie Garten, spillet af Nina Hoss (Homeland), der kæmper for at holde sammen på en by i knæ, hvor kriminaliteten stortrives i krigens skygger.

Internationale stjerneskud og Golden Globe-vindende seriemorderskuespiller


The Defeated

Unge talenter har også fundet vej til rollelisten og blandt andre det håb britiske Tuppence Middleton (Sense8, Imitation Game) og det tyske stjerneskud Mala Emden (Charité). The Defeated har endda også et skandinavisk islæt, da det er svenske Måns Mårlind, der er instruktør. Mårlind stod i 2011 bag det dansk/svenske mega-hit Broen.

LÆS OGSÅ: Bryllupper og begravelse: 6 gode dramaserier du bør se på Viaplay

The Defeated består, indtil videre, af en enkelt sæson. Sæsonens består af otte afsnit og får premiere d. 13. december på Viaplay.

Se traileren til 'The Defeated'


Del artikel

Læs mere omViaplay

Andre Serier | Nyheder