Serier | Nyheder

Instruktør bag anmelderrost serie skal instruere (noget af) The Last of Us

AfFreja Hertz Tefcke
15. juni 2020
Instruktør bag anmelderrost serie skal instruere (noget af) The Last of Us
Foto: The Last of Us/YouTube/Naughty Dog

Del artikel

Siden nyheden om, at det enormt populære PlayStation-spil The Last of Us bliver adapteret til en HBO-serie, har fans af spillet ventet i spænding på flere informationer om serien.

https://imgix.vielskerserier.dk/2020/03/Sk%C3%A6rmbillede-2020-03-09-kl.-19.31.34.png
Foto: The Last of Us/YouTube/Naughty Dog


Nu ser det ud til, at der er kommet lidt mere information på trods af, at COVID-19 har stoppet det meste af TV-verdenen.

Har instrueret Chernobyl


Vi ved allerede, at skaberen af spillet, Neil Druckmann, skal være med til at skrive serien, og at Craig Mazin, som stod bag store dele af HBO-serien Chernobyl, skal producere serien. Og nu ved vi også, hvem der skal instruere seriens første afsnit!

Det bliver Johan Renck, der i hvert fald skal stå bag det første afsnit af The Last of Us, og som før har arbejdet med Bates Motel og Chernobyl.

I hvert fald pilot-afsnittet ...


I et interview Discussing Film fortæller han:

Jeg er executive producer og er koblet på serien og er en del af den. Jeg skal i hvert fald instruere pilot-afsnittet, og så må vi se, hvor meget længere det ellers går.

Om han får lov til at instruere hele serien, må tiden altså vise.

Vi ved endnu ikke, hvad vi rent faktisk kan forvente af serien, men med The Last of Us Part 2, der er få dage væk, kunne man godt ledes til at tro, at serien måske anvender begge spil som plotlinjer.

LÆS OGSÅ: Se traileren til Perry Mason

Del artikel

Læs mere omHBOThe Last of Us

Andre Serier | Nyheder