Serier | Nyheder

Julekalenderen 'Tidsrejsen' får en fortsættelse på DR til næste år

Af
Daniel Lindekilde Engberg
25. september 2023
Tidsrejsen 2
Næste års julekalender bliver fortsættelsen på den gamle kending, 'Tidsrejsen' / Foto: Thomas Gerhardt / Marie Øst Vejbæk

Del artikel

De danske børn kan glæde sig til en tur både tilbage i fortiden og ud i fremtiden, når ’Tidsrejsen 2’ får premiere i julen 2024.

Til næste år er det 10 år siden, at julekalenderen Tidsrejsen havde premiere, og ved dette 10-års jubilæum kommer der en fortsættelse. DR har netop annonceret, at Tidsrejsen 2 bliver DR's julekalender i 2024.

Tidsrejsen 2 vil følge Romeo og Holly, der slår hovederne sammen, efter at Holly starter i Romeos klasse. Romeo mistænker, at der før har foregået tidsrejser i Dragør, og at de kan hjælpe ham at at få svar på, hvad der skete med hans far, som han aldrig har mødt. Holly tilbyder at give en hånd med i efterforskningen, og det bliver starten på det nye juleeventyr.

"Tidsrejsen var bare en virkelig god julekalender, og da vi samtidig kunne se et stort udviklingspotentiale i universet, var det en ret nem beslutning, at vi selvfølgelig skulle lave en fortsættelse, der bringer historien videre" fortæller DR's fiktionschef Henriette Marienlund.

Der vil selvfølgelig være en masse nye ansigter i denne julekalender, men nogle stykker fra den originale vil også dukke op undervejs.

Mikkel Bak Sørensen og Poul Berg skal skrive og instruere julekalenderen, der starter sine optagelser i næste måned. Poul Berg stod også bag den første Tidsrejsen og sidste års Julehjertets hemmelighed.

Tidsrejsen 2 har premiere på DR1 og DRTV 1. december 2024.

Del artikel

Andre Serier | Nyheder