Serier | Nyheder

Kelsey Grammer er snart tilbage i rollen som 'Frasier' – traileren er netop landet

Af
Daniel Lindekilde Engberg
15. september 2023Opdateret 9. oktober 2023
Frasier trailer
Kelsey Grammer er tilbage som Frasier Crane i 'Frasier' / Foto: SkyShowtime

Del artikel

Efter næsten 20 år vender Kelsey Grammer tilbage i rollen som den elitære psykiater Dr. Frasier Crane i nye afsnit af den ikoniske serie 'Frasier'.

Inden længe kan du igen opleve Kelsey Grammer i sin glansrolle som den sympatiske, men utroligt påståelige og snobbede psykiater Frasier Crane. Skuespilleren spillede fra 1984-1993 første gang rollen som stamgæsten Dr. Frasier Crane i serien Cheers (da. Sams bar), og senere fik han sin egen spin-off med serien Frasier, der varede 11 sæsoner fra 1993 til 2004, og som høstede mere eller mindre samtlige komediepriser, der fandtes.

Nu er den elitære psykiater tilbage – denne gang på et nyt stadie af sit liv. Frasier er flyttet tilbage i Boston, som han ellers forlod til fordel for en karriere som radiovært i Seattle, i håbet om at genoprette sit forhold til sin søn, Freddy (Jack Cutmore-Scott).

At dømme ud fra traileren til den nye sæson af Frasier, som har premiere på SkyShowtime 3. november, er hovedpersonen tilbage i tidligere tiders storform, og forskellen mellem generationerne giver anledning til en masse komik. Bl.a. er Frasiers karakteristiske smag for de finere ting i livet er lige ikke alles kop te, specielt ikke hans søns.

Se traileren

"Han er tilbage, og han er stort set den samme," lyder det i traileren. Kelsey Grammer er dog den eneste fra den originale rolleliste, der indtager en fast rolle i den nye serie, selv om Bebe Neuwirth vil vende tilbage som ekskonen Lilith Sternin i en gæsterolle. Det samme gør sig gældende for Frasiers gamle radioproducer, Roz Doyle (Peri Gilpin).

Frasier får premiere på SkyShowtime 3. november 2023.

Del artikel

Læs mere omSkyShowtime

Andre Serier | Nyheder

Mest læste