Serier | Nyheder

Kendt seriemorder gør sit indtog i traileren til anden sæson af 'Beforeigners': Se den her

AfDaniel Lindekilde Engberg
18. november 2021
Foto: Beforeigners/Lars Olav Dybvig/HBO Max

Del artikel

Hvis folk fra fortiden begyndte at dukke op i nutiden, hvem er så en af de værste det kunne være? Beforeigners har et bud.


Folk er på mystisk vis begyndt at dukke op ved Norges kyst, og ingen ved hvordan de er kommet dertil, men de ved dog hvornår de er kommet fra. Folk fra fortiden dukker op i nutiden og skal integreres i det norske samfund. En af dem er Alfhildr (Krista Kosonen), som bliver sat til at arbejde med betjenten Lars (Nicolai Cleve Broch) som en del af politiets integrationstjeneste.

I anden sæson bliver en række mord begået der virker alt for bekendte for dem med lidt historieviden. Vi skal tilbage til 1800-tallets England, og nærmere bestemt til Whitechapel-distriktet i London. Kan Jack the Ripper være blevet migreret til nutiden? Lars og Alfhildrs forhold bliver sat på prøve, mens de forsøger at finde frem til sandheden.

Se traileren
Anden sæson af Beforeigners har premiere på HBO Max d. 5. december.

LÆS OGSÅ: Vi Elsker Serier anbefaler: 6 gode serier du skal se i november

LÆS OGSÅ: Anmeldelse: 'Kamikaze' er meget mere end blot den første danske HBO Max-serie

LÆS OGSÅ: 'The Book of Boba Fett': Se traileren til den nye Star Wars-serie

Gode serier og god vin går hånd i hånd i sommeren. Få gode tilbud på lækker vin her, og læs mere om Winefamly. Du støtter Vi Elsker Serier med et mindre beløb, hvis du bestiller vin gennem dette reklamelink.

Del artikel

Andre Serier | Nyheder

Mest læste