Serier | Nyheder

Kevin Costner bekræfter: "Jeg vender ikke tilbage til 'Yellowstone'"

Af
Signe Bjørg Granberg
24. juni 2024
Yellowstone slutter med 5. sæson
Kevin Costner som John Dutton i 'Yellowstone' / Foto: SkyShowtime

Del artikel

Der har længe floreret rygter, og i weekenden bekræftede Kevin Costner så, at han ikke er med i den nye sæson af 'Yellowstone'. SkyShowtime-serien er i fuld gang med optagelserne til de sidste episoder, der får premiere til november.

Yellowstone er en moderne western med cowboys, heste og natur, så langt øjet rækker, men først og fremmest er det et drama om Dutton-familien, der kontrollerer den største kvægranch i Montana, USA.

Den femte sæson af serien er blevet bidt over i to halvdele, og den sidste halvdel får premiere 14. november på SkyShowtime. Det bliver dog uden seriens store hovedrolle, Kevin Costner, der spiller patriarken, John Dutton. Det meddelte Kevin Costner i en Instagram-post i løbet af weekenden:

– I just want to reach out and let you know that after this long year and a half of working on Horizon and doing all the things that that's required, and thinking about Yellowstone, that beloved series that I love, that I know you love. I just realised that I'm not going to be able to continue, Season 5B or into the future. It was something that really changed me. I loved it and I know you loved it, and I just wanted to let you know that I won't be returning. I love the relationship we've been able to develop, and I'll see you at the movies.

Selv om Kevin Costner her lægger en del af grunden over på sine forpligtelser ifm. det kommende Horizon-filmprojekt, har der inden da floreret en del rygter om, at der var uoverensstemmelser mellem ham og seriens berømte skaber, Taylor Sheridan.

Således meddelte Costner allerede sidste år, at han ville forlade serien efter femte sæson. Det medførte efterfølgende, at produktionsselskabet bag Yellowstone annoncerede, at serien ville slutte med netop den indeværende, femte sæson. Men nu må fans af serien altså kigge langt efter Costner i de tilbageværende episoder af sæsonen.

Sidste del af Yellowstone får premiere på SkyShowtime 14. november.

Vil du lytte til Vi Elsker Serier? Så lyt til vores podcast 'Det, vi elsker', hvor vi en gang om ugen dykker ned i de største nyheder fra kulturens verden. Du kan lytte til podcasten i appen Ally, i Apples podcast-app eller på Spotify:

Del artikel

Andre Serier | Nyheder