Serier | Nyheder

'Yellowstone' starter optagelserne på seriens uigenkaldeligt sidste episoder

Af
Signe Bjørg Granberg
21. maj 2024
'Yellowstone'
De sidste episoder af 'Yellowstone' er i gang med at blive optaget, og serien forventes tilbage på skærmen i november / Foto: SkyShowtime

Del artikel

Den sidste halvdel af Taylor Sheridans hitserie har været længe undervejs, men nu er optagelserne endelig gået i gang i Montana, og serien forventes at vende tilbage på SkyShowtime i november.

Yellowstone er en moderne western med cowboys, heste og natur, så langt øjet rækker, men først og fremmest er det et drama om Dutton-familien, der kontrollerer den største kvægranch i Montana, USA.

I centrum af fortællingen står John Dutton, spillet af Kevin Costner, der forsøger at forsvare sin jord og familie, koste hvad det vil. Men det holder hårdt, da ranchen konstant er i konflikt med det og dem, den grænser op til – en ekspanderende by, et indianerreservat og en nationalpark.

Foruden Costner finder man bl.a. Kelly Reilly, Luke Grimes og Wes Bentley på rollelisten.

Der har været stor polemik omkring, hvorvidt Kevin Costner ville være at finde på rollelisten i sidste halvdel af femte sæson, og vi har forsøgt at række ud til SkyShowtime for at få dem til at bekræfte, at han rent faktisk medvirker. Det er dog ikke lykkedes at få det bekræftet, så tiden må vise, om vi allerede har set det sidste til John Dutton.

Efter sigende er det uoverensstemmelser mellem seriens skaber, Taylor Sheridan, og Costner, der har ledt til, at Costner allerede sidste år meldte ud, at han ville forlade serien efter femte sæson. Det medførte efterfølgende, at produktionsselskabet bag Yellowstone annoncerede, at serien ville slutte med netop den indeværende, femte sæson.

For fans af Yellowstone er der dog – foruden de sidste seks episoder – håb forude. Der er nemlig allerede bestilt to nye serier indenfor universet med titlerne 1944 og 2024. Samtidig kan man kaste sig over de to spin-off-serier 1923 og 1883, der er tilgængelige på SkyShowtime.

Vil du lytte til Vi Elsker Serier? Så lyt til vores podcast 'Det, vi elsker', hvor vi en gang om ugen dykker ned i de største nyheder fra kulturens verden. Du kan lytte til podcasten i appen Ally, i Apples podcast-app eller på Spotify:

Del artikel

Andre Serier | Nyheder